Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Word TeamNL fan en krijg korting op tickets bij sportevenementen en interlands

Jordan-P op 25 september 2019· geen reacties

In nauwe samenwerking met een groot aantal TeamNL-sportbonden hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan de TeamNL Fancard. En nu is het zover: de TeamNL Fancard is live!

Jaarlijkse korting op sportevenementen en interlands

Met de TeamNL Fancard krijg je als fan jaarlijks korting op aankoop van tickets bij tenminste 12 sportevenementen en interlands, krijg je korting bij besteding in de TeamNL webshop en andere aantrekkelijke voordelen. Meer info hierover vind je op www.teamnl.org/fancard.

Word jij fan?

De fancard kost € 9,99 per 12 maanden, maar voor jou als wintersportliefhebber hebben we een kennismakingskorting en kunnen we jou de fancard het eerste jaar voor slechts € 0,99 aanbieden. Gebruik voor de kennismakingskorting de kortingscode teamnlfan bij het afrekenen. De TeamNL-Fancard koop je via https://shop.teamnl.org/TeamNL-Fancard. De Fancard is digitaal en sla je eenvoudig op in je smartphone.

Jordan-P

Plaats een reactie