BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Topevenementen in Ski amadé

Topevenementen in Ski amadé

gesponsord
Geplaatst op 4 november 2019

De cijfers spreken bij Ski amadé voor zich. Ski amadé is namelijk het grootste samenwerkingsverband in de Oostenrijkse Alpen. Hier kun je maar liefst gebruik maken van 760 kilometer aan pistes en niet minder dan 270 moderne liften! Dit alleen is al reden genoeg om naar dit geweldige gebied af te reizen. Maar de vakantie kan nog leuker worden tijdens deze evenementen!

Wine Enjoyment
Wine Enjoyment

10 jaar ski- en wijnverwenweek

Al 10 jaar is de ski- en wijnverwenweek een waar succes! Elk jaar is dit evenement groter, beter en populairder geworden. Van 14 tot en met 21 maart bieden meer dan 20 hotels speciale wijn- en ski-pakketten aan. Door het hele gebied heen kan er wijn geproefd worden in hutten langs de pistes en in de hotels in de dorpen. In het Grossartal, Hochkönig en Gastein kun je genieten van een cabine-dinner in een lift. Ook is er de 'Big Bottle Party', een echte 'Weinroad' langs de hotels die meedoen aan dit evenement. In Gastein maak je in de liftcabines kennis met Oostenrijkse wijnboeren die je hun beste wijnen laten proeven! Als je gek bent op goede wijn en wintersport mag je dit evenement niet missen!

Hoogstgelegen boerenmarkt van de Alpen
Hoogstgelegen boerenmarkt van de Alpen

Hoogstgelegen boerenmarkt van de Alpen

In dezelfde week als de ski- en wijnverwenweek week wordt ook de hoogste boerenmarkt van de Alpen georganiseerd. Bij niet minder dan 28 hutten door het gehele gebied worden marktkramen neergezet waar lokale boeren hun eigen producten tonen. Hier kun je heerlijk proeven en lokale spijzen en dranken kopen! Heerlijk lokaal, ambachtelijk en puur eten! Een soort drive-thru markt, nee, dat moeten we beter zeggen: een ski-thru markt! Tip: neem wel een rugzakje mee om al die lekkernijen mee te kunnen nemen.

Bierfestival in Hochkönig

Van 26 tot 29 maart is er het bierfestival, het Hochkönig Craft Beer Festival. Hier kun je heerlijke lokale bieren proeven. In een tijd dat speciaalbieren steeds meer aan populariteit winnen is dit evenement een echt succesnummer. Je kunt verschillende bieren proeven in berghutten en hotels die aan dit evenement meedoen. En natuurlijk hoort daar ook lekkere muziek bij. Daar zorgen de DJ's wel voor!

Ski Amadé Ladies Week
Ski Amadé Ladies Week

Ski amadé Ladies Week

Onder het motto '1+1 for free' krijgen dames (en heren) één gratis skipas bij het boeken van een 7-daagse accommodatie en een 6-daagse skipas. Dus met z'n tweetjes hoef je maar 1 skipas te betalen. Tijdens deze Ski amadé Ladies Week zijn er verschillende events zoals een dames-skitest en worden er speciale gegidste tochten (voor en door dames) georganiseerd. Ook is er een skiwedstrijd met teams gebaseerd op haarkleur! En in elk gebied worden er Ski amadé Ladies MADE MY DAY goodiebags uitgedeeld.

Ski amadé 4=3 arrangement

Als je 4 dagen wilt gaan skiën in Ski amadé is er goed nieuws. Want je betaalt voor 4 nachten in een 3-sterrenhotel in combinatie met halfpension en een 4-daagse skipas maar voor 3 dagen! Dit alles dus voor maar € 327 per persoon voor een tweepersoonskamer! Dat is pas een topdeal voor dit geweldige gebied!Plaats een reactie

Om te posten op dit forum heb je een account nodig. Login of maak een account aan.