Ga mee op skisafari in Oostenrijk

gesponsord op 04 november 2019

null

Wat is er mooier dan in één vakantie verschillende skigebieden uitproberen? Dit jaar organiseert TUI verschillende vormen van skisafari’s. Zo kun je van maandag 6 t/m vrijdag 31 januari elke dag(!) bij een groep wintersporters in een ander gebied aansluiten. Zo kun je van dag tot dag kiezen wat je wilt doen. Maar ook kun je in de week van 29 februari of de week van 7 maart met een compleet georganiseerde weeklange skisafari mee! Als jij de uitdaging aandurft is dit de meest geweldige reis om in één klap vijf verschillende skigebieden te leren kennen. En hadden we al verteld dat je gloednieuwe Salomon ski’s kan testen tijdens deze safari’s?

Salomon ski’s testen Rogier zal een aantal Salomon ski’s bij zich hebben. Mocht je een set van deze ski’s willen proberen tijdens de skisafari, dan ruil je je eigen ski’s een dagje voor een paar testski’s.

TUI skisafari’s door heel Oostenrijk

In de periode van maandag 6 t/m vrijdag 31 januari start begeleider Rogier elke dag van de week om 10.00 uur op een andere plek in Oostenrijk, met een mooie skitocht. Zo kun je als je in de buurt bent eenvoudig aansluiten. Per dag kun je dus mee, zo kun je zelf uitkiezen hoe veel skisafari je in je week wilt stoppen. Bij je accommodatie kun je, indien beschikbaaar, de skisafari bijboeken. De lunch met een drankje die je gezamenlijk met je groep nuttigt, is inclusief in de prijs van €15,- per dag. Rogier zal je met zijn kennis van de skigebieden de mooiste pistes laten zien. Zo leer je in no-time het gebied kennen!

null

Kies je dag!

  • Maandag: start in Gerlos, skiën in het skigebied Zillertal Arena (143 km skipiste, Gerlos, Königsleiten & Krimml).
  • Dinsdag: start in Kirchberg, skiën in het skigebied van de Kitzbüheler Alpen (185 km skipiste)
  • Woensdag: start Zell am See, skiën in het skigebied van Zell am See-Kaprun (140 km skipiste)
  • Donderdag:start in Saalbach, skiën in het skigebied van het Skicircus (270 km skipiste, Saalbach, Hinterglemm, Leogang en Fieberbrunn)
  • Vrijdag: start Mayrhofen, skiën in Zillertal 3000 (139 km skipistes in Mayrhofen en de Hintertuxer Gletsjer)

TUI 8-daagse Skisafari Oostenrijk

Heb jij geen zin om elk dag in hetzelfde skigebied te zitten? Wil jij tijdens een trip Oostenrijk geweldig goed leren kennen? Ski jij in een vakantie het liefst op honderden kilometers pistes, en dan het liefst elke keer op een andere piste? Dan is deze trip echt wat voor jou. Met deze 8-daagse skisafari ski je maar liefst in 5 verschillende skigebieden (en daar kan je er 6 van maken afhankelijk van wat je op woensdag wilt doen). Vervoer naar de skigebieden wordt geregeld vanuit je zeer comfortabele hotel. Zo hoef je aan niets te denken, behalve aan de enorme hoeveelheid verschillende pistes en gebieden die je deze week kunt proberen. Een unieke reis voor skiërs die het uiterste uit zichzelf willen halen en het aandurven om in een week vijf verschillende skigebieden aan te doen!

De skisafari van dag tot dag

Hier de skiplanning van deze uitgebreide skisafari. Elke dag brengt een bus je naar de betreffende skigebieden. Er is geen betere manier om snel kennis te maken met al het moois dat Oostenrijk te bieden heeft!

  • Zaterdag: aankomst op eigen gelegenheid in hotel Am Lieblingsplatz Mein Tirolerhof in Zell am Ziller
  • Zondag: Zillertal Arena
  • Maandag: Kitzbüheler Alpen
  • Dinsdag: Alpbachtal
  • Woensdag: ter eigen invulling
  • Donderdag: Skicircus
  • Vrijdag: Brixental

Alle informatie over deze skisafari vind je hier.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.