J.Lindeberg maakt technische wintersportkleding met een retro maar verfrissende look. De kleding is gemaakt om volop te kunnen genieten van de winterse bergwereld. Of dit nu op een mooie piste is of diep in de off-piste sneeuw. De technische kleding van J.Lindeberg zorgt ervoor dat je droog en warm (maar zeker niet te warm) blijft, hoe de condities ook zijn.

Ben je op zoek naar gewatteerde en lekker warme kleding voor de koude dagen op de berg? Check dan de Dermizax Gab jas & Watson broek.

Gemaakt om het skiën makkelijker te maken

De kleding van J.Lindeberg is gemaakt door een team van designers dat geinspireerd wordt door wildernis, bergen die ver van de bewoonde wereld liggen en maagdelijke sneeuw. Juist in die omgeving mag kleding je niet in de steek laten. De functionaliteit van deze kleding maakt het makkelijker om pittige afdalingen te maken.

Stijlvol en klaar voor de meest heftige condities tijdens de Nationale Skitest Off-Piste!
Stijlvol en klaar voor de meest heftige condities tijdens de Nationale Skitest Off-Piste!

J.Lindeberg kleding wordt gedragen door de testers van de Nationale Skitest Off-Piste
J.Lindeberg kleding wordt gedragen door de testers van de Nationale Skitest Off-Piste

Retro maar functioneel

De look van deze kleding is retro. Denk aan zakken van mesh en asymmetrische lijnen. Zoals bijvoorbeeld op de nieuwe Bute-Shell jas met zijn langere en ruimere snit. Maar verkijk je niet op deze retro look. De modernste technieken worden gebruikt want functionaliteit staat op één. Denk aan materialen als een combinatie van bijvoorbeeld coolmax, kasjmier en wol om de perfecte kleding te maken voor de winterse bergen. Deze kleding kan de snel wisselende meteorologische condities prima aan! Check de looks voor komend seizoen:

null

null

null

null

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.