Ontwerp jouw clubcommunicatie met 'Clubdesigns'

Jordan-P op 26 november 2019

Zet jouw wintersportorganisatie en (wedstrijd)skiën, langlaufen en snowboarden op de kaart met je eigen unieke communicatie-uitingen! Probeer het snel uit.

Heeft jouw wintersportorganisatie geen vormgever, maar wil je wel gebruikmaken van aansprekende posters, flyers, online visuals en andere communicatie-uitingen? Sinds een paar weken kun je tientallen designs voor jouw wintersportorganisatie maken in de tool ‘Clubdesigns’.

Wat biedt het jouw wintersportorganisatie?

In de tool staan vele templates voor posters, flyers, visuals voor social media, narrowcasting en roll-up banieren. De templates zijn zo opgebouwd dat elke club deze op maat kan maken met eigen inhoud en uitstraling. Zo kunnen de kleuren, foto’s en teksten naar wens worden ingesteld. Ook kunnen het clublogo of de logo’s van sponsoren in diverse middelen verwerkt worden. Als wintersportorganisaties zelf niet over geschikt fotomateriaal beschikken, kan geput worden uit een bibliotheek met foto’s.

Samenwerking met de sportbonden

Clubdesigns is een initiatief van de vijf sportbonden die gevestigd zijn in DeWeerelt van Sport in Utrecht: de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF), Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV), Watersportverbond en Nederlandse Volleybalbond (Nevobo). De verenigingen die onder deze bonden vallen, kunnen de tool kosteloos gebruiken om hun communicatie-uitingen mee te ontwerpen. Voor ieder van de vijf sporttakken is een eigen sportspecifieke omgeving ontwikkeld. Doordat ook NOC*NSF aansluit op de samenwerking, kunnen ook andere verenigingen van de tool profiteren.

Hoe werkt het?

Ga snel naar https://ski.clubdesigns.nl/ en log in met de gegevens die je eerder in je mail hebt ontvangen. Mocht je nog geen account hebben ontvangen, laat dit even weten via een mailtje aan communicatie@wintersport.nl.

Nadat je bent ingelogd, kom je terecht in de omgeving van Clubdesigns. In deze omgeving heb je de mogelijkheid om heel gemakkelijk allerlei communicatie-uitingen voor jouw vereniging te maken. Ook bestaat er de mogelijkheid om vanuit de tool de door jouw ontworpen uiting af te laten drukken bij drukwerkdeal.nl.

Aan de slag!
Zet jouw wintersportorganisatie op de kaart met je eigen unieke communicatie-uitingen! Probeer het snel uit.

Heb je vragen? Stel ze gerust. Je kunt ons bereiken via communicatie@wintersport.nl.

Jordan-P
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.