Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Momenteel is er in Kirchberg het Double Dutch Ski & Music Festival, dit is het moment om te genieten van de pistes van Kirchberg en heerlijke (live) muziek. Tijdens dit wintersportevent kun je de nieuwste ski’s testen bij DAKA en krijg je de mogelijkheid om andere gave wintersportactiviteiten uit te proberen.

Ski’s testen!

Je kunt tijdens dit festival dankzij DAKA onbeperkt meer dan 100 paar ski’s testen. Dus als jij nog opzoek bent naar een nieuwe ski, of gewoon wilt voelen hoe zo’n moderne ski nou aanvoelt, dan moet je zeker even langsgaan bij de test-stand van DAKA. De DAKA wintersport crew staat van 9 t.m. 12 januari bovenaan de Ehrenbachhöhe op 1800 meter hoogte voor je klaar met een gratis Ski test.

DAKA ski Test on tour

De specialisten van DAKA kunnen je met raad en daad bijstaan voor het vinden van de perfecte ski. Of jij nou op zoek bent naar een ski voor griffige sneeuw of dat je liever wat meer drijfvermogen zoekt om van de poeder te genieten, alles kan getest worden. Om zo de perfect passende ski te vinden. Speciaal voor de ski test is een selectie gemaakt van diverse toonaangevende merken, welke je direct in de sneeuw uit kunt testen. Onze specialisten op locatie zullen je voorzien van tips en adviseren welke ski het beste bij je past en dat ook nog eens geheel gratis.

Kijk op daka.nl/events/ voor de planning van de overige DAKA events.