BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Maak een afspraak voor het vinden van de beste skischoen bij Perry

Maak een afspraak voor het vinden van de beste skischoen bij Perry

gesponsord
Geplaatst op 15 januari 2020

Bij Perry ben je in goede handen
Bij Perry ben je in goede handen

Skischoenen zijn misschien het wel het belangrijkste uitrustingsstuk voor de wintersporter. Deze schoenen kunnen je vakantie maken of juist behoorlijk vergallen. Het is daarom van belang om de tijd te nemen voor het zoeken van een goede skischoen. Voor het vinden van de best passende schoen is het eveneens van belang dat je wordt geholpen door een specialist met verstand van zaken! Bij Perry kun je (geheel vrijblijvend) een afspraak maken zodat de skischoenspecialist op het gewenste moment voor je klaar staat!

Een goede voetanalyse is van enorm belang!

Slecht zittende skischoenen kunnen voor veel klachten zorgen. Zo kun je last krijgen van beknelde kuiten, enkels of tenen. Ook ontstaat er vaak en branderig gevoel onder de voeten bij een verkeerde maat skischoen. Verder komt het vaak voor dat mensen last krijgen van de schenen of de wreef. Door een professionele voetanalyse te laten maken, kunnen deze klachten worden voorkomen. De voetanalyse bij Perry is helemaal gratis! De specialist zal rekening houden met je niveau, je skistijl, je gewicht en aan eventuele klachten waar men rekening mee moet houden. En door het maken van een afspraak bepaal jij de agenda.

Koop de goede maat

Mensen zijn vaak geneigd om hun skischoenen iets te groot te kopen. Omdat je ook nog dikke sokken aan doet, verkijken veel mensen zich op de juiste maat. Om voldoende grip te behouden, verkramp je onbewust je tenen. Het gevolg: koude voeten. Door de juiste maat schoenen te kopen voorkom je dit. De Perry-winterspecialisten weten precies de goede maat skischoen (in lengte en breedte) voor jou te vinden!

Maak een afspraak

Om zeker te zijn dat de wintersport-specialisten van Perry voor jou klaar staan is het verstandig om een afspraak te maken. Zo weet je zeker dat men de tijd voor je kan nemen. Het maken van een voetanalyse en het uitzoeken van een paar skischoenen kost ongeveer 40 minuten tot één uur! In deze tijd kan de specialist twee mensen tegelijk helpen!

Plan nu een vrijblijvend pasmoment in, in één van de Perry WinterXL stores bij jou in de buurt en ontvang gratis persoonlijk advies op een moment dat jou het beste uitkomt.

De locaties van de Perry WinterXL stores:

 • Utrecht, de wintersportstore in hartje Utrecht is een moderne flagshipstore met twee verdiepingen sport, adventure & wintersport. Gemakkelijk te bereiken via OV en auto (parkeren P1, Hoog Catharijne);
 • Sliedrecht, de lokale wintersportstore voor Sliedrecht en omgeving is gemakkelijk te bereiken via afrit 25 van snelweg A15, met parkeren voor de deur;
 • Den Bosch, de wintersportstore in hartje Den Bosch heeft drie verdiepingen sport, adventure & wintersport. Hij is gemakkelijk te bereiken via OV en auto (diverse parkeergarages in de omgeving).


Reacties

 • Marco-Paul 23-01-20 12:14
  Marco-Paul 23 januari 2020 · 12:14
  🧐
 • Alex 23-01-20 20:28
  Alex 23 januari 2020 · 20:28
  R U Kidding us? 🤔

  Als je voor skischoenen gaat shoppen moet je zeker niet bij Perry zijn!
  When life gets too complicated.... SKI
 • Lotte77 26-01-20 20:50
  Lotte77 26 januari 2020 · 20:50
  Ze zeggen niet dat ze bootfitten, hè? Al is de tekst "op maat" wellicht wat misleidend. Maar verder zeggen ze alleen maar dat ze op afspraak de tijd nemen om een zo goed mogelijke schoen voor jou te vinden.
  Uitrusten doen we thuis wel!

Plaats een reactie

Om te posten op dit forum heb je een account nodig. Login of maak een account aan.