Doe mee aan de FIS Alpine World Cup E-Finals Cortina 2020

Jordan-P op 16 maart 2020

De enorme impact van het Coronavirus treft alle sectoren van de samenleving. Bij ons maar natuurlijk al helemaal in Italië en andere wintersportlanden. Zo zijn ook de FIS Alpine Ski World Cup Finals, die eigenlijk deze week in Cortina zouden plaatsvinden, gecanceld. Ondanks deze tegenslag is de organisatie ervan overtuigd om volgend jaar uitzonderlijke FIS-wereldkampioenschappen in Cortina te laten plaatsvinden. Maar dat is niet alles; fans en volgers van alpineskiën kunnen dit seizoen nog wel virtueel genieten door van de beroemde ‘Tofane afdaling’ af te racen en te strijden om de topposities in Cortina d’Ampezzo. Door deel te nemen aan de grote FIS Alpine World Cup E-Finals Cortina 2020 - via de World Cup Ski Racing E-game, de officiële Alpine Racing Game van de FIS, is het skiseizoen toch nog niet helemaal ten einde.

FIS Alpine World Cup E-Finals Cortina 2020

De FIS Alpine World Cup E-Finals Cortina 2020 wordt een speciaal evenement dat wordt georganiseerd via FIS SKI Racing op het moment dat de FIS Alpine World Cup Finals zouden plaatsvinden, van 18 maart t/m 22 maart 2020.

De winnaar van de E-Finals wordt gekroond in alle alpine disciplines en er liggen mooie prijzen op de winnaars te wachten. Momenteel worden er in alle disciplines lokale en openbare evenementen op de FIS Ski Racing website gehouden om spelers die willen strijden in de E-Finals een kans te geven om te oefenen.

Hoe doe je mee?

Download de game nu, train en maak deel uit van de E-Finals 2020!

Jordan-P
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.