Vanavond: Webinar Ledenbinding

Jordan-P op 19 mei 2020

www.unsplash.com
Vanavond is het zover! De eerste webinar voor jou als wintersportorganisatie. Door de Coronacrisis zoekt iedere sportaanbieder naar manieren om haar leden betrokken te houden, hoe je goed communiceert binnen de organisatie en wat de financiële gevolgen van de crisis zijn.

Vanuit DeWeerelt van Sport (de thuisbasis van de Koninklijke Hockey Bond, Nederlandse Volleybal Bond, het Watersportverbond, de Nederlandse Ski Vereniging en Nederlandse Golf Federatie) helpen we hier graag bij en nodigen wij je ‘online’ uit om aan te sluiten bij een aantal interactieve webinars. Je kunt kosteloos deelnemen, de webinars worden mede mogelijk gemaakt en gefinancierd door NOC*NSF.

Vanavond: Webinar Ledenbinding, nu we elkaar op de club niet kunnen ontmoeten – Danny Meuken

In dit webinar, onder leiding van gastspreker Danny Meuken (procesbegeleider en dagvoorzitter bij Made2Sport), bespreken we hoe je als organisatie betrokkenheid kunt creëren en leden actief kunt blijven binden.

Tijdens de webinar:

  • Leer je hoe je om kunt gaan met deze vreemde situatie waarin de leden elkaar niet ‘live’ kunnen ontmoeten;
  • Bespreken we creatieve mogelijkheden om binding te creëren;
  • Krijg je leuke voorbeelden van activiteiten die leden vanuit huis kunnen doen;
  • Zoeken we nieuwe manieren en geven we inzichten over het behouden van een teamgevoel;
  • Gaan we op zoek naar mogelijkheden om in contact te blijven met de leden van jouw organisatie. 
    Inschrijven: via deze link.

Thema’s en data komende webinars

Centraal staan de issues van de organisatie, de actualiteit en elkaar online ontmoeten. Er wordt optimaal ingespeeld op vragen/issues van organisaties en specifieke situatie van deelnemers. De webinars zijn interactief zodat je echt mee doet. Er zijn diverse mogelijkheden zoals; vraag-antwoord, inzicht in meningen & situaties bij deelnemers (middels een pol) en korte werkopdrachten (in breakoutrooms).

Planning:

  • Dinsdag 26 mei 20.00 - 21.30 uur: Communiceren, juist nu! Maar hoe? – Martin van Berkel
  • Dinsdag 2 juni 20.00 - 21.30 uur: Financieel gezond de crisis door! – Peter van Baak

Meer info >>

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.