Nicky Broos neemt meerderheidsbelang in EGO Indoorski

Redactie op 10 juli 2020· geen reacties

Mede-oprichter Gosse Bijlenga geeft het goede voorbeeld

Vanaf 1 juli 2020 betreedt Nicky Broos de wintersportwereld weer via een meerderheidsparticipatie in EGO Indoorski in Bergen op Zoom. Een van de oprichters van EGO, Eddie Niemantsverdriet, treedt terug na bijna 30 jaar wintersport ondernemerschap. Gosse Bijlenga, de andere naamgever en mede-oprichter van EGO blijft nog actief om Nicky Broos de ins & outs van deze specifieke skischooltoepassing te leren.

Indoor rolskibaan

Indoor rolskibanen zijn binnen het palet van skischooltoepassingsmogelijkheden niet meer weg te denken. Met 55 locaties in Nederland en 8 locaties in België heeft dit skischoolconcept zich de laatste decennia bewezen. Nederlandse fabrikanten van rolskibanen zijn toonaangevend geworden en leveren hun producten over de hele wereld. In het nieuwe seizoen (startend op 1 september) zal er binnen EGO nog niet veel veranderen. Nicky Broos zal er vaak zijn om te leren en zal de opgedane kennis de komende jaren gaan gebruiken om vorm en inhoud te geven aan het opzetten van een keten van skischolen.

Ambitie van een keten

De keten komt tot stand via het zelf openen van nieuwe skischoollocaties of door het nemen van een participatie in bestaande skischoolbedrijven (of skischolen gaan deze formule volgen). Van groot belang is dat er op iedere locatie mensen werken bij wie de passie voor wintersport en gastgerichtheid verankerd zijn in het DNA. In Bergen op Zoom zal Jim Vendrig gefaseerd de zakelijke partner van Nicky Broos worden. Uiteraard zal er veel samenwerking gezocht worden met de indoor sneeuwbanen.

Eddie, Nicky en Gosse

Samen bouwen

Nicky Broos is ‘Eddie & Gosse dankbaar dat ze mij in de gelegenheid stellen om op deze manier mijn nieuwe bedrijf een vliegende start te geven en mij tevens bij de hand nemen tijdens mijn te volgen opleiding’. Gosse Bijlenga ‘verheugt zich op de samenwerking met Nicky, zijn ervaring in het runnen van een skischool zal zeker een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van EGO Indoorski’. Voor Eddie Niemantsverdriet zit het avontuur er na 30 jaar op.

Redactie

Plaats een reactie

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.