BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Skicentrum Drechtsteden

Skicentrum Drechtsteden

(4 reviews)

Beoordeeld met een 8.5 op basis van 4 stemmen.

Langste afdaling
150m
sleepliften
3
Locatie
Vogelaarsweg 1
3313 LL Dordrecht
Nederland
T: 078-6210355
http://www.ski-baan.nl
Afdaling Lengte   Breedte
Gletcher kinderweide 30m30m   10m
Piste 1 150m150m   15m
Piste 2 75m75m   15m
Piste 3 75m75m   15m

Skicentrum Drechtsteden ligt aan de rand van Dordrecht, vlakbij het recreatiegebied De Hollandse Biesbosch. De borstelbaan is zeker niet de grootste van Nederland, maar kent door zijn verscheidenheid aan afdalingen toch een interessant aanbod. Zo is er een afdaling voor wedstrijdskiërs (inclusief startverhoging), een lesbaan voor beginners en gevorderden en een kinderweide die gebruikt wordt voor clinics aan beginners. De allerkleinsten leren spelenderwijs skiën op de korte oefenweide 'Gletcher'.

Kleinschalige lessen

Gediplomeerde leraren staan klaar om de beginselen van het skiën of snowboarden bij te brengen. Skicentrum Drechtsteden biedt kleinschalige groeps- en privélessen, kinderen beginnen al met lessen vanaf de leeftijd van 3 jaar. Vrij skiën of snowboarden is ook mogelijk tijdens openingstijden.

De afdalingen worden gescheiden door begroeiing en ook aan de zijkanten van de borstelbaan staat er veel groen. Dat zorgt wel voor de nodig rommel, met vrij veel gras, mos en bladeren op de pistes. Tegelijkertijd geeft het aanwezige groen het complex wel een aangename, natuurlijk vibe.

Bezoekers van Skicentrum Drechtsteden kunnen bij het naastgelegen Feest- en eetcafé Bij Berry terecht voor een hapje of drankje na het sporten.


Wat vind jij van Skicentrum Drechtsteden?

Beoordeeld met een 8.5 op basis van 4 reviews

 • Gast584
  Gast584 10 maart 2019 · 20:29

  Zeer goede training! Vriendelijke sfeer, servicegericht.

  4 tot 6 jaar ervaring
 • Gast026
  Gast026 5 april 2018 · 12:40

  Gezellige sfeer leuke skilessen voor mijn zoon!

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Noordeling
  Noordeling 24 maart 2018 · 17:49

  Mijn dochter van 3 jaar heeft hier nu 5 lesjes gehad. Ik heb zelf niet op de baan geskied (dat moet er in t voorseizoen van volgend jaar maar eens van komen.) dus alleen ervaring als ouder. Groot pluspunt van de lessen vind ik de kleine groepen. Mijn dochter is al een paar x alleen geweest (dus privéles voor de prijs van groepsles). De maximale groepsgrootte was tot nu toe drie kindjes. Leuke docenten die t m'n dochter naar de zin te maken. Als ouder kan je goed kijken vanuit de horeca gelegenheid. De organisatie vind k soms wel wat rommelig, vaak verschillende juf/meester vindt m'n dochter niet zo leuk. Ook het opstarten van de lessen duurt soms even. Eigenares is wel heel vriendelijk en heeft wel redelijk het overzicht.

  Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
 • Gast917
  Gast917 15 maart 2018 · 12:43

  + Wat langere afdaling beschikbaar zodat je toch aardig wat bochtjes kan doen + super voor je techniek goede lessen + leuk om even paar uurtjes te gaan - wat trage lift

  Skiër 6 tot 10 jaar ervaring

Forum

Er zijn nog geen discussies in ons forum over Skicentrum Drechtsteden.