SneeuwFit in de buurt

Tijdens je wintersportvakantie wordt er het nodige gevraagd van je spieren en conditie. Bij skiën, snowboarden en langlaufen gebruik je andere spieren dan in het dagelijks leven. Met SneeuwFit-trainingen verbeter je je spierkracht en uithoudingsvermogen. Je traint juist die spieren waarvan veel wordt gevraagd tijdens de wintersport. Tip: wil je liever zelf thuis aan de slag met de oefeningen? Dat kan met SneeuwFit-Online.

 • sneeuwfit

Een actieve vereniging met ongeveer 400 leden die allemaal van wintersport houden. Ze organiseren dit winterseizoen 11 ski-, langlauf-, en nordic walking-reizen. Verder zijn ze actief op het gebied van trainingen en tochten voor langlauf, rolski en nordic walking.

 • sneeuwfit

Vereniging Sneeuwfit Zutphen organiseert trainingen op het terrein van nordic walking, Snowwalk (sportief wandelen) en SneeuwFit. Met haar activiteiten richt zij zich op de inwoners van de gemeenten Bronckhorst, Brummen, Berkelland, Lochem, Voorst en Zutphen.

 • sneeuwfit

Actief aan je conditie werken, een leuke skivakantie met enthousiaste mensen boeken, of een goede voorbereiding voor de Dam tot Dam loop? De Skivereniging Zaanstreek-Waterland biedt het allemaal.

 • sneeuwfit

Actief Fit Arnhem is een bij de Nederlandse Ski Vereniging aangesloten vereniging. Ze organiseren trainingen op het gebied van SneeuwFit, binnentraining, looptraining, nordic walking en sportief wandelen.

 • sneeuwfit

Woon je in Midden-Holland en wil je in een gezellige sfeer binnen of buiten uw (ski)conditie verbeteren dan bent je bij Ski Vereniging Midden-Holland aan het goede adres. Lid worden van onze vereniging betekent dat je kunt deelnemen aan de SneeuwFit-trainingen en wintersportreis.

 • sneeuwfit

Skiclub Rucphen helpt skiërs zich goed voor te bereiden op hun wintersport en zet zich in voor blijvende interesse in skiën.

 • sneeuwfit

De Rijnlandse Skivereniging is al 50 jaar goed voor gezellige, goed georganiseerde wintersportreizen en SneeuwFit-trainingen. Dit seizoen organiseert de vereniging 7 reizen en is de SneeuwFit training op zondagochtend in de duinen.

 • sneeuwfit

De Wintersport Vereniging Midden Nederland (WVMN) heeft als doelstelling om haar leden in staat te stellen zich optimaal en op een gezellige wijze voor te bereiden op sneeuwactiviteiten door de skispieren het hele jaar door fit te houden.

 • sneeuwfit

Skiclub Noordoostpolder organiseer binnen en buiten SneeuwFit-trainingen. Daarnaast kun je nordic walking beoefenen en van september t/m maart sportief wandelen.

 • sneeuwfit

Ski Vereniging Sint Bernard verzorgt sneeuwfit, zomerfit, winterfit, nordic walking en nordic fitness-trainingen en andere sportieve activiteiten in de regio Nijmegen / Wijchen.

 • sneeuwfit

De activiteiten bestaan uit SneeuwFit-trainingen te Breda en Oosterhout en het organiseren van skireizen naar Val Thorens.

 • sneeuwfit

Skivereniging het Gooi bruist van activiteiten: wintersportreizen naar Oostenrijk, Frankrijk, Italië en Amerika & Sneeuwfit-training voor 40+ (conditietraining ter voorbereiding op de wintersport), rolski- en skate-tochtjes.

 • sneeuwfit

De Skivereniging Regio Zwolle is een actieve vereniging voor mensen met passie voor sneeuw en wintersport. Ook als je geen wintersportfanaat bent, ben je welkom. De vereniging verzorgt SneeuwFit-trainingen en organiseert daarnaast nog andere activiteiten/evenementen zoals: SkiFit-trainingen, jaarlijkse skireis, St.

 • sneeuwfit

Skivereniging Midden-Brabant is gevestigd te Tilburg. Hier worden cursussen SneeuwFit en reizen georganiseerd. Alle cursussen zijn in de Loonse en Drunense Duinen. Start bij de Rustende Jager te Biezenmortel.

 • sneeuwfit

Bij Skivereniging Achterhoek worden SneeuwFit en nordic walking trainingen georganiseerd. Daarnaast kun je ook meedoen aan sportieve wandelingen.

 • sneeuwfit

Skivereniging Brabant Noord-Oost heeft drie regionaal gespreide trainingslocaties. In Vught en Drunen wordt op zondagochtend een buitentraining verzorgd. Op woensdagavond is er een binnentraining in Rosmalen.

 • sneeuwfit

Wintersportvereniging de Keiski biedt de beste voorbereiding op je wintersport. In de regio Amersfoort en Zuidwest Veluwe kun je je in clubverband voorbereiden op je wintersport, hierbij staan kwaliteit, plezier en sociaal contact centraal.

 • sneeuwfit

Skivereniging Zuid-Oost-Brabant is gevestigd te Son.

 • sneeuwfit

Bij Skivereniging Fryslân organiseren ze als regiovereniging van de Nederlandse Ski Vereniging sinds 1974 ieder winterseizoen SneeuwFit-trainingen. Primair zijn deze trainingen geschikt als een goede voorbereiding op een wintersportvakantie.

 • sneeuwfit

De SkiClub Zoetermeer e.o. richt zich op de (winter)sporters in en rond Zoetermeer en Voorburg. De hoofdactiviteiten zijn: – SneeuwFit: Skigymnastiek in de zaal (in de winter) – GoFit: Conditie-opbouw en spierversterkende oefeningen tijdens buitentraining (het hele jaar) – NordicFit: Cursussen en trainingen nordic walking (het hele jaar)

 • sneeuwfit

Wij organiseren o.a. skireizen naar diverse plaatsen, waarbij je (indien je dat wilt) onder begeleiding kunt gaan skiën, zodat je je nooit druk hoeft te maken of je iets wel of niet aan zou kunnen of de weg kwijt zal raken.

 • sneeuwfit

Ski Vereniging Drenthe heeft zich tot doel gesteld om de skisport te stimuleren. Ze doen dat door ski- en snowboardles voor iedereen mogelijk te maken, vlak om de hoek in Drenthe. Daarnaast helpen ze wintersporters zich goed voor te bereiden op de wintersport door ski- en snowboardlessen te geven, SneeuwFit-trainingen in de zaal aan te bieden en door middel van nordic walking de algehele conditie het hele jaar op peil te houden.

 • sneeuwfit

Deze vereniging richt zich met name op sporters in de regio’s Kennemerland, Haarlemmermeer en de IJmond. Ze organiseren skireizen en geven zowel ’s zomers als in de winter conditie-, Sneeuwfit- en nordic walking trainingen.

 • sneeuwfit

Skivereniging Gelderse Vallei biedt trainingen voor wintersporters gericht op conditie, vaardigheid en uithoudingsvermogen. Om je voor te bereiden op skiën, snowboarden, langlaufen en nordic walking zijn sportieve mannen en vrouwen bij ons aan het goede adres.

 • langlauf, sneeuwfit, wedstrijdteams

 • langlauf, para-wintersport, sneeuwfit, wedstrijdteams

Skibanen liggen niet altijd op even idyllische plekken. Hoe anders is het bij Il Primo, de oudste skiclub van Nederland! Want het bos-en duinlandschap maakt een bezoek aan de borstelbaan een bijzondere ervaring.