BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Brand

Accommodaties Brand

Het dorpje Brand is een langgerekt dorp met een nogal wisselende architectuur. Zo staan er authentieke bergwoningen naast moderne gebouwen. Maar zoals we in Oostenrijk gewend zijn is het wel allemaal in stijl gebouwd. Je vindt hier alles qua accommodaties, van luxe tot eenvoudig maar wel allemaal net en strak. Brand is een lang dorp en daarmee is het even opletten of je op loopafstand van de liften en pistes zit (als je dat wenst). Ook moet je jezelf niet teveel voorstellen van de kinderweide in het dorp die niet is aangesloten op het skigebied zelf. Er zijn dorpen die dit beter voor elkaar hebben.

Prijsniveau

Mede door het nabij gelegen Landal park is het dorp Brand genoodzaakt om te concurreren. Hierdoor is de prijs prima in dit dorp. Het is zeker niet overdreven goedkoop. Maar wie een beetje zoekt kan fantastische deals vinden. Natuurlijk hangt het er wel vanaf in wat voor soort accommodatie je wilt zitten. Kortom prijs/kwaliteit scoort Brand gewoon heel erg goed!

Tips

Let in dit dorpje wel op waar je zit ten opzichte van de pistes. Niet overal kom je even makkelijk bij de liften of bij de pistes. Soms is het een flink stuk lopen. Elke dag de auto gebruiken in het dorpje zelf is niet aan te raden.

Accommodatie thema's