Pensions Gargellen

Gargellen is een klein en authentiek dorp aan het einde van een zijdal in het Montafon. Het ligt op een sneeuwzekere hoogte van zo’n 1400 meter en dat zorgt ervoor dat het er heel vaak sneeuw op de daken van de pensions in Gargellen ligt. Veel gebouwen in Gargellen hebben zo’n gezellige Oostenrijkse uitstraling en dat geldt ook voor de pensions. In Gargellen heb je meer keuze uit hotels en appartementen, maar ook in Gargellen kan je zeker pensions vinden.

Prijsniveau

Pensions in Gargellen zijn qua prijs ongeveer vergelijkbaar met pensions in andere dorpen in het Montafon. Aan de ene kant beschikt Gargellen over een eigen (klein) skigebied en is het zeer sneeuwzeker en authentiek, maar aan de andere kant moet je wel altijd de auto pakken wanneer je in het grotere skigebied van Silvretta Montafon wilt skiën of snowboarden.

Tips

De gondelbaan die je het skigebied van Gargellen in brengt ligt aan de rand van het dorp. Houd er rekening mee dat je vanuit sommige accommodaties dus even een stukje moet lopen naar de lift. Zijn de spieren in ieder geval meteen warm voor een dag op de berg!

Zoek met uitgebreide filters