BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Ladis

Accommodaties Ladis

Ladis is het kleinere broertje van de dorpen Fiss en Ladis die hoger op de berg liggen. Dat betekent echter niet dat je in Ladis een beperkte keuze op het gebied van accommodatie hebt. In het rustige dorp dat liggend op een zonneplateau uitkijkt over het Oberinntal vind je best wel veel hotels en appartementen en een iets minder groot aanbod van pensions en chalets. Ladis is aangesloten op het skigebied van Serfaus - Fiss - Ladis middels de Sonnenbahn. Deze lift ligt aan het einde van het dorp en houd er dus rekening dat je vanuit sommige accommodatie in Ladis wel een stukje moet lopen.

Prijsniveau

Het prijsniveau van accommodatie in Ladis is gemiddeld te noemen. Je bent hier beduidend minder kwijt dan voor een accommodatie in het hoger gelegen Fiss of Serfaus. Aan de andere kant heb je in Ladis wel veel minder faciliteiten dan in Fiss of Serfaus, maar goed, als je op zoek bent naar een rustige accommodatie met aansluiting op een groot skigebied dan is Ladis misschien wel jouw bestemming.

Tips

Wanneer je vlakbij de Sonnenbahn die je naar Fiss brengt wilt verblijven, dan is hotel Panorama een goede keuze. Dit viersterren hotel ligt zo ongeveer naast het dalstation van deze gondel. Verblijf je liever in een appartement dan is Alpenapart Alexander een prima optie. Niet direct aan de lift, maar nog altijd op loopafstand.

Accommodatie thema's