Reviews Ladis

67% beveelt dit dorp aan. Krijgt een 7.8 op basis van 5 beoordelingen.

Sterke punten: Sfeervol en super kindvriendelijk.

Wat vind jij van Ladis?

Reviews van gebruikers

Gast377
23 februari 2020 · 16:34

Ladis is een gezellig, rustig dorpje. Ook qua skiën is het erg leuk en mooi, erg kindvriendelijk. Maar in de voorjaarsvakantie is het megadruk bij de kleine gondels in het dorp. Onvoorstelbaar dat men voor zo’n populair gebied geen modernere grotere gondels inzet.

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast382
12 februari 2020 · 12:03

Heerlijk skigebied. Ladis zelf is rustig maar genoeg gezelligheid.

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast656
31 december 2012 · 19:48

Op valreep vlak voor de kerst een paar dagen in Ladis geboekt. Het gebied was ons al bekend na een week in resp. Fiss en Serfaus. Ladis is een stuk kleiner maar erg gemoedelijk. Zelfs in kerstvakantie geen wachtrij bij Sonnenbahn naar Fiss, vervolgens kun je alle kanten op in dit prachtige gebied. Gratis skibus in het dorp. Leuke Apres-ski aan dalafdaling bij Weibenkessl, daarna in donker laatste stukje afdalen ?
In dorp beperkte keuze aan restaurants, Bierstadl en Pizzeria Reblaus zijn prima, voor afzakkertje is de Rockpub van Heimo aan de hoofdstraat een goede keuze. Boven deze bar kun je tevens fonduen. Ladis is al met al een gemoedelijke familiebestemming. Ondanks dat hebben wij het als koppel zonder kinderen prima naar ons zin gehad. Daarnaast is en blijft het skigebied top. Masner, Frommes, Adler…er is keuze genoeg.

Met partnerSnowboardermeer dan 10 jaar ervaring
G.J. Kruijff
9 maart 2011 · 14:32

Sssst niet te enthiousiast over het skigebied anders wordt het te druk. Zelf komen wij al vanaf 1993 in ladis eerst met z’n tweeen en nu met het hele gezin. Uiteraard is de vooruitgang niet aan het skigebied voorbij gegaan al is het dorp Ladis nog redelijk traditioneel. Prachtige pistes en veel liften en voor ieder wat wils. De verbindingen met Serfaus zijn sinds kort perfekt met de konningsleitenlift. Geen wilde apreski maar gewoon gezellig zoals we dat willen. Dus sssst niet te veel aandacht graag.

gigi8g97g716 maart 2008 · 12:26

voor mensen die geen zin in lopen en hebben wachten voor de lift in fiss en ladis. pak de auto en rij naar de waldbahn. die ligt aan de weg van ried-fiss naar serfaus. hier bevind zich een parkeerplaats voor bussen en autos.info over de lift.de waldbahn is een 8 persoons gondelbaan (herkenning blauwe gondels)en aan de dalstation bevind zich ook een kassa,wc,skidepot en een schirmbar. het leuke van de waldbahn is als je boven bent kun je kiezen. naar fiss of naar serfaus.daar komt ook de 8 persoons gondelbaan (sunliner)uit. de piste de piste is een mooie afdaling (rooie)die tussen de bossen door gaat.het voordeel hier van is het is hier nooit druk! deze tip is vooral handig voor mensen die niet in fiss zitten (hoogseizoen).het is er nooit druk ! zeker een aanrader voor mensen uit ladis die hoeven dan niet twee keer in de rij staan.

Jan
19 november 2007 · 13:12

Leuk dorp, word niet overspoeld met toeristen e geen studenten. Een hele opluchting.
De bar van Heimo is oke, geen Frans Bauer e.a maar pure oude rock.
Echt iest voor de oudere bezoekers, prima.
Het dorp is echt nog landelijk, ook in de zomer. Het skigebied is gezellig en groot, er is veel te doen. De hotels hebben vaak een depot bij de lift. Een aanrader, ik denk dat het er in de schoolvakanties erg druk is. Voor kinderen is er veel te doen.