Appartementen Morgins

Gelukkig vind je in Morgins geen grote appartementsblokken, wel heb je natuurlijk chalets en gebouwen die speciaal voor appartementen zijn gemaakt, evenals tot appartementen omgebouwde authentieke chalets. Het typische beeld van een wintersportdorp zeg maar. Echte aanraders zijn de appartementen bij de locals zelf. Gedeeltes van chalets die verhuurd worden als ‘extraatje’. Vaak zit je hier heel goed en heb jij bijna dezelfde privacy en rust als in een volledig chalet.

Prijsniveau

Op het eerste gezicht liggen de prijzen nogal hoog. Maar de appartementen zijn hier ruimer, zeker dan in Frankrijk, en goed. Dus je hoeft hier niet bang te zijn voor te kleine hokjes. Dus zo gezien valt de prijs heel erg mee voor wat je voor terugkrijgt, en ach, we gaan toch al niet naar Zwitserland voor het low-budget wintersporten.

Tips

Wil je graag Nederlands spreken en reserveren, dat kan op veel plaatsen in Morgins. Ook als je appartementen wilt huren. Zo heeft Club La Fôret een Nederlandse eigenaar, maar nog meer appartementen gaan via Nederlanders. Dus je hoeft geen woord Frans te spreken als je niet wilt.

Zoek met uitgebreide filters
appartementChalet Beauroc
Fantastisch
47x bekeken
8.7
  • Morgins
  • 100m van het centrum Morgins
Details
1 slaapkamer (125m²)
€ 1449
(€ 725 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (4)
appartementPre Vert 44
Fantastisch
27x bekeken
9.2
  • Morgins
  • 130m van het centrum Morgins
Details
1 slaapkamer (90m²)
€ 2442
(€ 1221 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)