Hotels Morgins

Veel grote chalets in Morgins zijn mooie hotels. Het merendeel hebben twee of drie sterren, maar dit wel allemaal op zijn Zwitsers, dus netjes strak en met prima personeel. Je zit hier gewoon helemaal goed. De kamers zijn over het algemeen ruim en het eten in de restaurants is goed. Kortom het is duidelijk: je zit in een land waar men weet hoe de hotellerie werkt. Drie sterren hier is gewoon prima en vaak beter dan drie sterren in het buurland Frankrijk.

Prijsniveau

De prijzen liggen misschien iets hoger dan aan de Franse kant van de Portes du Soleil, maar de gemiddelde kwaliteit die in Frankrijk al hoog is is hier misschien nog wel ietsjes hoger. Dus prijs/kwaliteit zit het gewoon goed. Wil je rust en vakantiesfeer en nette hotels zonder helemaal blut te zijn? Dan zit je hier helemaal goed!

Tips

Morgins is een echte familiegebied, de vakantieperiodes zijn dus druk. Zeker rond de Kerst en Oud en Nieuw is het hier traditiegetrouw erg druk en vol. Wil je in die periode hier op vakantie dan is het verstandig om vroeg te boeken.

Zoek met uitgebreide filters
hotelBoutique-Hôtel Chez Jan
Fantastisch
31x bekeken
9.4
  • Morgins
  • 350m van het centrum Morgins
Details
ontbijt1 slaapkamer (25m²)
€ 2384
(€ 1192 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)