BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Restaurants Val d'Isère

Restaurants Val d'Isère

In Val d’Isère vind je maar liefst twee restaurants met een Michelin-ster, dat is nogal wat voor een skigebied. Wil je zeker zijn van fantastisch eten ga dan naar een van deze twee restaurants, de La Table de L’Ours of La Table des Neiges. Het feit dat hier twee Michelin-sterren te vinden zijn zegt genoeg de cultuur met betrekking toit het eten hier. Natuurlijk zijn er veel traditionele keukens, maar veel koks zijn hier creatief en de standaard is buitengewoon hoog. Wil je gewoon een sandwich of pizza dan kan dat gelukkig ook. Goedkoop zal het echter nooit zijn.

Restaurants op de berg

Meer dan tien restaurants op de pistes staan voor klaar om je honger te stillen als je boven Val d’Isère skiet of board. Over het algemeen zijn dit de traditionele wintersportrestaurants. Van een tartiflette tot een maaltijdsalade en natuurlijk een bord pasta of frites, kortom de standaard Franse bergkeuken. De ene keer wat feestelijker (Folie Douce) en de andere keer wat authentieker. Je krijgt een goed beeld van de restaurants als je er langs skiet.

Restaurants in het dorp

In het dorp vind je verschillende mooie en leuke restaurants, van ‘simpele’ brasseries tot restaurants met een Michelin ster en alles ertussen. Hier vind je geen ‘vreetschuren’ die je in sommige andere skigebieden wel tegenkomt. Val d’Isère heeft qua restaurants een zeer hoge standaard. Maar natuurlijk vind je hier ook crêperies en pizzeria's voor de iets simpelere trek.

Prijsniveau

Restaurants in Val d’Isère zijn flink aan de prijs. Uit eten kost veel geld in dit dorp. Maar Val d’Isère hoort dan ook bij de duurste dorpen van de Franse Alpen. Dus in dat opzicht valt de prijs van de restaurants in dit dorp nog wel mee. Maar als je opzoek was naar een low-budget skivakantie zit je hier op het verkeerde adres. De kwaliteit van de restaurants ligt hier wel behoorlijk hoog, of dat het geld waard is, is een persoonlijke keuze.

17 restaurants in Val d'Isère

12 pisterestaurants in Val d'Isère

Val d'Isère reisplanner