BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Verbier

Accommodaties Verbier

Verbier is misschien wel het beroemdste dorp uit de 4 Vallées. Verbier is ongekend populair bij de rijkere Engelsen en Zwitsers en trekt over het algemeen een rijk maar sportief publiek. Daarmee is Verbier hip en ‘happening’. Je vindt hier evenveel rijkelui als dat je hier skibums vindt. Qua accommodatie vind je hier alles, maar vooral veel chalets en vrij luxe appartementen. Verbier is sportief maar is ook een tikje mondain. Een vrij bijzondere combinatie. Hiermee kun je Verbier vergelijken met Chamonix in Frankrijk en Sankt Anton in Oostenrijk. Je hebt hier trouwens zeker de kans om wereldsterren tegen het lijf te lopen want aardig wat chalets hier zijn van de internationale jet-set.

Prijsniveau

Verbier is aan de prijs, het is het duurste dorp van Les Quatre Vallées. Al wil je hier een accommodatie vinden dan moet je bereid zijn om meer te betalen dan in de andere dorpen van Les Quatre Vallées. Verbier hoort hiermee bij de de duurste wintersportdorpen van Zwitserland en daarmee vanzelfsprekend van de Alpen.

Tips

Verbier is duur, het is ook een van de grote internationale namen. Het spreekt voor zich dat je hier nooit voor een dubbeltje op de eerste rij zit. Maar dankzij de sportieve kant kun je hier ook goedkopere accommodaties vinden. Het verschil tussen de duurste en goedkoopste aanbieder is nogal groot. Zoek dus even wat verder dan de eerste aanbieders als je echt goedkoop wilt zitten.

Accommodatie thema's