Restaurants Verbier

Verbier is een internationaal skigebied en het gebied is hip en doet er alles om dat te blijven. Dus het aanbod van restaurants gaat veel verder dan gebruikelijke kaas- en aardappelschotels. Hier vind je veel meer dan de standaard bergrestaurants. Hippe Sushi-bars, strakke hamburger tenten, hippe ‘wijn-bars’ waar je ook een hapje kunt eten en ga zo maar door. Kortom wat je maar wilt, je vindt het in Verbier, en daarmee is Verbier meer te vergelijken met een middelgrote stad dan met een skidorp. Wat restaurants betreft heeft dat zo zijn voordelen.

Restaurants op de berg

Op de berg zijn er natuurlijk meer dan genoeg restaurants te vinden. Zeker als je het gehele gebied van de Quatres Vallées meerekent. Het verschil in kwaliteit en prijs is wel redelijk groot. Het ene restaurant gaat niet verder dan een snelle hap en in anderen kun je langdurig en bourgondisch tafelen. Het is maar wat je wilt tijdens een dagjes skiën of boarden.

Restaurants in het dorp

In Verbier vind je in het dorp alles. Van hippe moderne tenten tot oude klassieke chalets met de traditionele keuken. Over het algemeen is de kwaliteit, zoals vaak in Zwitserland, erg hoog. In het dorp heb je echt een ontzettend uitgebreide keuze tussen de restaurants. Een groot pluspunt is ook dat er veel (en goed) Engels wordt gesproken. Dus als je Frans niet zo goed is kun je prima en makkelijk met obers en serveersters een praatje maken.

Prijsniveau

Verbier is niet goedkoop. Dat zeggende vallen de prijzen in de restaurants alles mee als je het vergelijkt met de rest van het prijsniveau in dit hippe skidorp. Natuurlijk, in andere gebieden vind je veel goedkoper, maar de prijzen zijn nog acceptabel, en je krijgt hier wel kwaliteit voor je geld. En als we de restaurantsprijzen gaan vergelijken met beroemde dure gebieden als Tignes en Courchevel valt het misschien zelf nog wel mee.

15 pisterestaurants in Verbier

Cuckoo's Nest
Cabane de Mont Fort
1 review
L'Olympique
4 reviews
Le Dahu
1 review
Namasté
La Marmotte
1 review
La Vache
Chez Dany
3 reviews
La Channe
Bar des Etablons
Savoleyres
1 review
Le Cristal
1 review
Mayentset
1 review
Chalet Carlsberg
1 review
Les Grands Plans

15 restaurants in Verbier

Le Carrefour
1 review
la pergola
Al Capone
La Marlénaz
Offshore
1 review
L'Ecurie
Brasserie Le V
Sonalon
Pub Mont Fort
Namasté
La Marmotte
1 review
Cav&Art Wine Bar
Bar Le Bec
Au Vieux Verbier
1 review
Le Rouge

Verbier reisplanner

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 18 skihuur winkels in Verbier
3
Skilessen
We hebben 17 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.