rollerbaan?

ik ga nu voor de 7e keer skiën, maar ga altijd nog de eerste paar dagen op les. Ik moet altijd eerst weer inkomen, en voel mij veiliger onder begeleiding , ben pas om mijn 34e begonnen ( te laat) Vorig jaar zijn we niet geweest en nu gaan we maar 5 dgn.
Eigenlijk vind ik het jammer om daar weer 3dgn van op les te gaan.
Nu is er eindelijk bij ons in de buurt een skischool met rollerbaan begonnen ( twente)
Is dit iets om voor die tijd te doen? Wie heeft hier ervaring mee?

Wij hebben onze kinderen een paar keer voor de vakantie op een rollerbaan les laten geven en zijn hier zeer tevreden over. De lessen zijn veel gerichter dan tijdens de vakantie en door de spiegelwand, evt camera en een leraar(es) die alles ziet, leer je heel snel. Geldt voor zowel skiën als snowboarden.
Bij lessen in de sneeuw (ook zeer nuttig) skiet de leraar altijd voorop en ziet de helft niet. Daardoor leer je vaak dingen net even wat verkeerd of niet zo snel.
Terwijl op de rollenbaan je alle aandacht krijgt en de leraar je direct van aanwijzingen voorziet of corrigeert. En, ook belangrijk, ze vonden het erg leuk.

Wedervraag: Waar in Twente zit deze baan? Zijn hier vorig jaar naar toe verhuisd en toen kon je alleen in de achterhoek (3 kwartier rijden) op een rollerbaan.

Ik sta ook nog regelmatig op de rollerbaan. Het is veel gerichter (en genadelozer) trainen op je techniek. Daarnaast helpt het ook om je conditie te verbeteren.

Ik sta het hele seizoen elke week op de rollerbaan. Dat is erg goed voor je techniek en conditie! Ik kan het iedereen aanraden. Ik heb het wel heel gemakkelijk, want de rollerbaan zit in mijn straat :D

Een dag niet geskied is een dag niet geleefd

in deurningen zit een indoor baan http://snowisesports.nl

Ik ben een paar keer bij Snowise geweest en is goed bevallen.
Eventueel alternatief is Skicentrum Moser op het rutbeek in Eschede. http://www.skicentrummoser.nl

smeltskiservice.nl

Hierover loopt al een topic. Laten we het centraal houden en in dat topic verder gaan. https://www.wintersport.nl/forum/topic/74511

MAND!

Plaats een reactie