Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Seizoenswerkers stelen stoeltje van stoeltjeslift om appartement te versieren

Rogier op 13 november 2021· 2 reacties

null

Vrijdagmiddag zijn vier mannen door de gendarmerie gearresteerd omdat zij een bank van een stoeltjeslift hadden gestolen. Enkele weken voor het begin van het winterseizoen seizoen trokken de vier dieven, seizoenarbeiders in het skistation Cerdagne-Capcir, naar Puigmal in de Franse Pyrénées-Orientales op de grens met Spanje, om er een stoeltjeslift te stelen. De mannen haalden het de stoel van de kabel en installeerden het zo goed mogelijk achterin hun pick-up truck.

Wegen onder politiecontrole

Natuurlijk kon dit niet ongemerkt voorbij gaan en werden ze door een tipgever aangegeven bij de gendarmerie. Op dat moment was de politie toevallig bezig met een grootscheepse misdaadbestrijdingsoperatie, waardoor zij de hoofdwegen al compleet onder controle waren. Dit betekende dat de dieven snel werden aangehouden. Toen zij door de gendarmes werden ondervraagd, verklaarden de dieven dat zij van plan waren hun flat wat leuker aan te kleden. De daders zullen op een later tijdstip voor de rechter worden gedaagd.

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Je moet toch iets om die plan Neige betonbakken wat op te fleuren…

Een laag van het witte goud is voor mij ruim voldoende ;)

Plaats een reactie