Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

SnowWorld lanceert Skisafari in eigen land

Redactie op 28 september 2020· 5 reacties

SnowWorld Landgraaf

Na een zomer waarin Nederland massaal in eigen land vakantie vierde, trapt SnowWorld de start van het winterseizoen af door een trend uit de Alpen naar Nederland te halen: de Skisafari. Met de SnowWorld Skisafari-camper trekken topsporters uit de wintersport en influencers de komende maanden door Nederland. Ze doen daarbij de vijf Nederlandse vestigingen aan van SnowWorld en overnachten op mooie plekken. Gasten van SnowWorld maken kans om met dezelfde camper op Skisafari te gaan.

Skisafari met CO2 compensatie

Verbleven Nederlanders eerder vooral op één locatie, kiezen ze er nu steeds vaker om van locatie te wisselen om zo veel mogelijk uit één vakantie te halen. SnowWorld trekt dit principe nu door naar de Nederlandse wintersport. Traditioneel worden tijdens een skisafari meerdere skigebieden aangedaan in één vakantie, nu ga je met de camper alle Nederlandse vestigingen van SnowWorld af en onderweg stop je op mooie plekken.

In samenwerking met Camptoo, een website waar campers gehuurd worden bij particuliere campereigenaren, heeft SnowWorld een camper getransformeerd tot Skisafari-camper met een hout-‘look’ en een comfortabele inrichting. SnowWorld compenseert de CO2 uitstoot van elke reis, zodat de Skisafari’s CO2-neutraal afgelegd worden.

Zelf op Skisafari

Gasten van SnowWorld maken kans om met deze camper op Skisafari door Nederland te gaan. Prijswinnaars mogen vijf dagen lang in de SnowWorld-getransformeerde camper, inclusief dagpas voor alle locaties en materiaal, van vestiging naar vestiging rijden. Op snowworld.com/nl/skisafari kun je deelnemen aan de actie.

Gerelateerde weblogs

Redactie
Slim28 september 2020 · 17:39

Ik moest even kijken of het niet 1 April was

sterko29 september 2020 · 00:00

Ik vind het woord skisafari al belachelijk als het gaat over een meerdaagse skirondreis door de bergen, maar dit slaat echt nergens op.

Annoying skiers since 2003
Roy8329 september 2020 · 07:36

Ik vind het juist best een grappig idee:).

Wannabe Dolomietenkenner...
evr6629 september 2020 · 07:46

Vind hem gewoon leuk gevonden!

Edwin van Riel
Leon10029 september 2020 · 11:40

Gewoon een leuke publiciteitsstunt. Ongeveer vergelijkbaar met een skigebied dat één baantje bewaarde sneeuw van vorig jaar prepareert en dan zegt ‘het skiseizoen is bij ons geopend’

Plaats een reactie