BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Chalets Brandnertal

Chalets Brandnertal

Door het Landalpark mee te rekenen in Bürserberg stikt het in het Brandnertal van de chalets. Met maar liefst 91 vakantiewoningen direct aan de piste heeft dit gebied het heel goed voor elkaar met deze huisjes. Dit Landalpark is strak, mooi en effectief. Een ideale plek voor familie vakanties. Je skiet zo vanuit je appartement de pistes op. Maar ook in het dorp Brand zelf kan je chalets huren. Maar dit aanbod valt in het niet bij het Landalpark.

Verschil tussen de dorpen

Het verschil tussen Brand en Bürserberg kan niet groter zijn. Brand een standaard wintersportdorp uit Voralberg met een aantal chalets die te huur zijn. Bürserberg een echt vakantiedorp vol met vakantie-chalets. Bijna honderd vakantiewoningen staan hier direct aan de piste voor je klaar.

Prijsniveau

Het prijsniveau is gewoon goed en strak in het Brandnertal. Zeker voor chalets zijn er mooie deals te vinden bij Landal op het moment dat je goed zoekt, en zeker als je buiten de vakanties gaat. Maar ook voor de chalets geld dat de prijs/kwaliteit verhouding gewoon altijd goed is.

Accommodatie thema's