Kinderen genieten volop en in grote getale bij outdoorbanen in krokusvakantie

MarkVermeulen op 02 maart 2021· geen reacties

De krokusvakantie was voor veel kinderen het moment om volop te genieten van de mogelijkheden om te wintersporten in eigen land. De outdoorbanen ontvingen alle jonge Nederlandse wintersporters met open armen. Bij Skicentrum Hoofddorp konden de kinderen terecht voor de ‘kidsfundagen’, bij Outdoor Valley Wintersport voor een outdoorkamp en bij Wolfskamer Wintersport genoten de kinderen van de ‘Rutschies Fun Dagen’. Maar ook de andere outdoorbanen in Nederland bieden volop mogelijkheden om te wintersporten voor jong en oud. Bij veel outdoorbanen is het nog mogelijk om de komende periode te wintersporten in de buitenlucht.

Wintersport in de buurt

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden om te wintersporten bij jou in de buurt? Neem dan eens een kijkje op Wintersport in de buurt! Vanwege de coronamaatregelen kunnen nu alleen de outdoorbanen mensen ontvangen, maar hopelijk mogen ook de indoorrolbanen en de sneeuwhallen binnenkort de deuren weer openen.

MarkVermeulen

Plaats een reactie

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.