Win 5 jaar gratis ski- of snowboardonderhoud bij Bever!

gesponsord op 03 januari 2024· geen reacties

Beeld: Bever
Beeld: Bever

Bij Bever vinden ze dat we goed voor buiten moeten zorgen. Zo stimuleren zij klanten zo lang mogelijk te doen met producten om zo de afvalberg te beperken. Niet alleen het kopen van het jhet juiste product van een goede kwaliteit zorgt voor een langere levensduur, maar ook door het goed onderhouden gaat je product langer mee. Daarom geven ze tips over hoe je je (wintersport)materiaal langer mee kunt laten gaan, bijvoorbeeld door het goed te onderhouden. Soms kun je dat zelf doen, maar soms is het ook beter om dat door hun professionals te laten doen. Omdat Bever het belang van goed onderhoud wil benadrukken, geven ze deze winter vijf jaar gratis onderhoud aan ski of snowboard weg! Hoe je daarvoor in aanmerking komt, lees je hier.

Goed onderhouden materiaal zorgt voor meer skiplezier
Goed onderhouden materiaal zorgt voor meer skiplezier

Waarom het onderhouden van je ski’s of snowboard zo belangrijk is

Goed onderhoud voorkomt dat je eerder moet investeren in nieuwe ski’s of een nieuw snowboard. Daarnaast zorgt een tijdige onderhoudsbeurt voor meer wintersportplezier. Goed onderhouden materiaal reageert sneller op jouw bewegingen, zodat je makkelijker door de sneeuw glijdt. Dit zorgt er niet alleen voor dat je met meer vertrouwen en controle afdaalt, het kost je ook minder moeite: je houdt meer energie over om te genieten van je omgeving of voor de après-ski aan het einde van de dag. Maar goed onderhoud is zeker ook een duurzame én economische keuze: je materiaal gaat langer mee, waardoor je minder vaak nieuwe ski’s of boards hoeft te kopen.

Om de vijf dagen onderhoud is aan te raden
Om de vijf dagen onderhoud is aan te raden

Wanneer is het tijd om je ski’s of snowboard te laten onderhouden?

Het wordt aangeraden om om de vijf dagen wintersport je materiaal te laten waxen en/of slijpen. Dit zorgt ervoor dat je belag niet uitdroogt en de kanten scherp blijven. Daarnaast is een gouden regel dat als je met je nagel langs je ski of snowboard gaat en er geen nagelvijlsel afkomt, het tijd is voor een grote beurt. En dit kan bij Bever! Zij zorgen, samen met hun onderhoudsspecialist Dr. Wax, voor een verse waxlaag, een geslepen profiel en vlijmscherpe staalkanten.

Zo win je 5 jaar lang gratis onderhoud aan je ski’s of board bij Bever

  1. Meld je eerst aan voor onze nieuwsbrief op wintersport.nl/nieuwsbrief.
  2. Stuur vóór 31 maart een mail naar prijsvraag@wintersport.nl, met als onderwerp ’ 5 jaar gratis onderhoud bij Bever’, met je naam en adres.
  3. De winnaars krijgen persoonlijk bericht!
Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie