Wintersport Experience ondergaat metamorfose!

MarkVermeulen op 03 december 2020


De Wintersport Experience is een product van de Nederlandse Ski Vereniging om kinderen kennis te laten maken met en te enthousiasmeren voor de wintersport. Hiermee gaan we langs scholen, evenementen en verenigingen om het wintersporten in Nederland te promoten. Kinderen van 6 tot 16 jaar komen in de gymzaal in aanraking met onder andere skiën, snowboarden, curling en biatlon. Zonder sneeuw, maar mét simulatoren, games en ergometers. Alles vindt plaats onder professionele begeleiding vanuit de Nederlandse Ski Vereniging.

Er is dit najaar veel energie gestoken in het doorontwikkelen van de Wintersport Experience. Zo hebben we een freestyle- en langlaufonderdeeltoegevoegd voor een nog completere ervaring met wintersport. Ook de basis van alle wintersporten, het ‘glijden’, is een van de nieuwe onderdelen. Hiervoor maken we gebruik van een paar kunststofmatten (met dank aan Il Primo) waarop kinderen het glijden echt goed ervaren. Voor dit glij-onderdeel is de Nederlandse Ski Vereniging nog op zoek naar snowboards en snowboardschoenen voor kinderen. In het kader van duurzaamheid willen we via deze weg een oproep doen. Heb jij nog gebruikte snowboards en/of schoenen die je een tweede leven wil geven ter promotie van de wintersport in Nederland? Stuur dan een mail naar sport@wintersport.nl.

Met alle bestaande en nieuwe onderdelen kunnen wij nu een compleet wintersportkennismakingspakket aanbieden en geven wij iedereen een unieke wintersportervaring!

Neem voor meer informatie of een aanvraag contact op met sport@wintersport.nl. We helpen je graag en zijn je dankbaar als je materiaal beschikbaar stelt!

MarkVermeulen
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.