Daar zijn we dan weer, op hét moment waarop we de nieuwste ski’s van de grote merken grondig onder de loep nemen. We hebben onze plek gevonden in het Italiaanse Passo del Tonale in de Skirama Dolomiti. Samen met Ruben ben ik ingevlogen om verslag te doen van het testproces en jullie mee te nemen in de ervaring van onze testers

Na het kijken van deze video heb je kennis gemaakt met de leden van het testteam en weet je waarom juist zij geschikt zijn om een oordeel te geven over wat wellicht jouw toekomstige ski zal worden.

Het is een vrij technische Snow Show waarin duidelijk wordt wat er allemaal bij komt kijken om ski’s te beoordelen op een manier waar een grote groep wintersporters echt wat aan heeft. Dat is zeker niet gemakkelijk volgens testcoördinator Richard Molenaar. Uiteraard wordt de informatie ondersteund door heerlijke skibeelden waar je hopelijk geen genoeg van kunt krijgen.

Uitgebreide informatie over de skitest is terug te lezen in het magazine of op onze materiaalpagina:

Nationale skitest 2023-2024 wordt mede mogelijk gemaakt door: komperdell, Giro, Skirama, skicentrum heemskerk & Helly Hansen

Kristy
verdeelt haar tijd tussen het opnemen van videos in de sneeuw en het geven van skitrainingen.

Leuke video weer.

Ligt het aan mij, of kun je de testen van voorgaande jaren niet meer teruglezen? Wat jammer is, want er is best veel vraag naar overjarige modellen.

die gasten kunnen skiën hoor! schitterend!

Testen ze ook wel eens op zo’n piste aan het einde van de middag over die bulten die ontstaan.

Dienten Die Alte schule

Testen ze ook wel eens op zo’n piste aan het einde van de middag over die bulten die ontstaan.

Elly3 op 05 nov 2023 13:10

Zeker! Maar als je daar een goede ski voor zoekt zit je beter in de all-mountain hoek. En die ski’s worden ook juist in deze condities getest.

Click. Click. Peace
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie