Je hebt reizen, maar je hebt ook droomreizen. Onze reis naar Zweeds Lapland valt onder de laatste categorie. Nog amper bijgekomen van de avonturen die we tijdens de eerste Lapland-aflevering mochten beleven, stonden er alweer nieuwe klaar. Van tochten met de sneeuwscooter, met de husky’s op pad tot het noorderlicht! Genoeg onvergetelijke momenten en we hebben het allemaal voor jullie in beeld gebracht! Wil je zelf ook zo’n fantastische reis ervaren? Check dan de reizen van Nordic!

100% Wintersport Boekgarantie! Sneeuwdromen - Met 244 pagina’s en 15 inspirerende reportages het ideale kerstcadeau voor de wintersporter! Bestel nu voor slechts € 34,95!

Wat je kan verwachten in deze video:
0:00 Intro
1:00 Sneeuwscooter tocht
2:40 Bezoek aan de rendieren
3:37 Nog meer avontuur
5:56 Lunch in the middle of nowhere
7:25 Wellness bij de Pinetree Lodge
9:00 Huskytocht door Lapland
11:57 Het fijnste van deze reis
13:24 Op bezoek bij de Sami
15:20 Noorderlicht safari
17:55 De Snowbloops

Kun je geen genoeg krijgen van de Snow Shows, check dan hier alle afleveringen of abonneer je op ons Youtube kanaal en mis er nooit meer een!

Noot van de redactie

Het merendeel van de artikelen op Wintersport.nl is volledig onafhankelijk geschreven. Dat geldt ook voor dit artikel. Er is geen enkele vorm van bemoeienis geweest, wél is de liftpas of de overnachting van de redacteur gesponsord door het skigebied. » Lees meer

Rene
Filmt en edit er het hele seizoen op los, of het nu een Snow Show is, een gebiedsreview of gewoon in Nederland met de podcast.

Plaats een reactie

Mooie snowshow weer! Hadden jullie geen last van de lucht van die honden? Ik heb het in 2010 mogen doen maar die beesten laten continue ruften… stinken dat ze doen!! Hahahah

Maar wel enorm mooi… helaas geen Noorderlicht gezien toen dus dan moeten we nog maar een keer terug…

Wat een prachtige aflevering weer. Complimenten!

Wanneer is dit opgenomen? Want om 17.00 nog licht?
Hoe organiseer je zo’n reis en welk budget heb je nodig?

Wanneer is dit opgenomen? Want om 17.00 nog licht?
Hoe organiseer je zo’n reis en welk budget heb je nodig?

Frank66 op 06 dec 2021 09:36 [@Frank66](/profiel/frank66)

Deze reis is opgenomen midden/eind maart. Je kan deze specifieke accommodatie vinden bij Nordic.nl

*bericht bewerkt door moderator (Rene) op 06 dec 2021 10:06: Correcte reisdata vermeld

Ik ben blind voor mijn eigen schrijffouten ;-)

Weer een leuke aflevering top dame en heren.

@Rene ben erg benieuwd welke camera instellingen (sluiter / diafragma) je hebt gebruikt voor de foto’s van het noorderlicht. Mooie platen!

Uitrusten doe je maar in de lift.

@Roko , moeilijk te zeggen, het wisselt echt compleet per foto en dan heeft er alles mee te maken hoe “sterk” het noorderlicht op dat moment was. Op sommige momenten kwam ik al weg met een sluiter van een seconde, maar sommige weer 20 seconden. ISO heb ik nooit hoger gebumpt dan 800, diafragma rond de 5.6-ish . Hoe dan ook all manual, dat is wel een redelijke must. Mocht dat te hoog gegrepen zijn zit er vaak een nachtstand op de huidige camera’s.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie