Bijscholingen: 'betrokkenheid en ontwikkeling van de senior leraar' en 'core stability'

null
Op dinsdag 25 mei organiseren SnowPros.NL en de Nederlandse Ski Vereniging een online bijscholing over de betrokkenheid en ontwikkeling van de senior leraar. Deze bijscholing wordt verzorgd door Sten Kerklaan. Sten zal met zijn jarenlange ervaring als hoofdskileraar bij SkiDiscovery de deelnemers aan de scholing meenemen in het ontwikkelproces dat skileraren van SkiDiscovery doormaken. Enkele voorbeelden passeren de revue die ook goed toepasbaar zijn in de praktijk bij de eigen organisatie. De bijscholing is voor skileraren, snowboardleraren, langlaufleraren, telemarkskileraren, sneeuwsportopleiders, toerski-instructeurs en SnowSafety-instructeurs.

Deze online bijscholing is de tweede van een reeks van scholingen met diverse thema’s en voor verschillende doelgroepen. In de eerste scholing over het belang van ‘core stability’ deelde Roderik Sillevis, hoofleraar bij Wolfskamer Wintersport, zijn zienswijze op dit onderwerp. SnowPros.NL organiseert nu op zaterdag 22 mei op maar liefst vijf outdoorbanen (Wolfskamer Wintersport, Outdoorvalley Wintersport, Skipiste Nieuwegein, Skicentrum Hoofddorp en Skicentrum Soesterberg) een praktische workshop over ‘core stability’.

Bijscholing ‘core stability’ terugkijken

De bijscholing over ‘core stability’ met Roderik Sillevis is opgenomen en dus terug te kijken:

Meer informatie en aanmelden

Op de website van SnowPros.NL vind je meer informatie over deze bijscholing en is het ook mogelijk om je aan te melden hiervoor.

Lijkt het jou ook leuk om een opleiding te volgen?

Neem dan eens een kijkje op onze pagina ‘Opleidingen & Cursussen’ voor alle mogelijkheden! Voor vragen over onze opleidingen kan je contact opnemen met Kristy van Lieshout of één van haar collega’s via opleidingen@wintersport.nl.

MarkVermeulen
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie