Donderdag 19 november wederom een corona-spreekuur

MarkVermeulen op 16 november 2020


Nu de winter in aantocht is en we helaas nog niet van de uitdagingen rondom het coronavirus af zijn, nemen de zorgen bij onze aangesloten organisaties en leden toe. Dit leidt tot veel vragen over de interpretatie van de steeds veranderende regelgeving.

In de eerste plaats verwijzen we graag naar ons coronaprotocol, dit wordt continu geactualiseerd aan de hand van de meest recente wijzigingen bij het RIVM, NOC*NSF, FIS, IBU en de overheid. Daarnaast leren de ervaringen uit het land ons dat met name het overleg op lokaal niveau (gemeente, lokale overheden) het meeste bijdraagt aan duidelijkheid over wat er wel en niet mag. Vaak worden er op lokaal niveau namelijk uitzonderingen gemaakt of voert men juist verscherpingen door.

Hiernaast hebben wij een online corona-spreekuur geïntroduceerd om geïnteresseerden de kans te geven specifieke vragen te stellen en om ervaringen met elkaar uit te wisselen. Afgelopen weken hebben we meerdere spreekuren georganiseerd en deze waren voor alle partijen, ook voor ons, van toegevoegde waarde. Klik hier voor een verslag van het vorige corona-spreekuur.

Deelname corona-spreekuur

Het volgende corona-spreekuur vindt plaats op donderdag 19 november a.s. om 17:00 uur. Iedereen is van harte welkom om hieraan deel te nemen. Dit is mogelijk via Google Meet: https://meet.google.com/zyb-dvnf-vjb. Door het klikken op de link word je toegelaten tot het spreekuur. Het is niet nodig aanvullende software te installeren. Een camera, microfoon en goede internetverbinding zijn voldoende.

MarkVermeulen
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.