Afgelopen dagen was ik in Morzine, in de Portes du Soleil! De condities zijn echt grandioos. De huidige weken zijn (in ieder geval tot nu toe) misschien wel de beste weken van het seizoen. Er ligt genoeg sneeuw, de sneeuw op de pistes is van goede kwaliteit en het is koud en dat alles met heerlijk zonnetje! Daarnaast is het momenteel absurd rustig op de pistes. Dat is lekker om te skiën maar ook zeker erg fijn omdat de pistes op deze manier van 's ochtends vroeg tot de sluiting van het skigebied goed blijven. En aan het eind van de dag ski je in Morzine zo de après-ski in, door corona ietsjes anders dan normaal, maar wat heerlijk om na het skiën even wat te drinken! Kortom als je komende weken nog tijd hebt, ik zou het wel weten!

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Plaats een reactie

Begin maart daarheen, kan niet wachten!

Het is o zo hard genieten.

volgende week heen

nog een weekje wachten dan zit ik er ook.

Heerlijk! Zondag staan we op de piste in Les Sybelles!! Word zó blij van dit soort enthousiaste berichten :-)

Heerlijke beelden, nog eventjes geduld en dan vanaf 5 februari een week naar Tignes! 🙃

Voor het eerst aan de voorjaarsvakantie gebonden en dus 19 feb een week naar Morzine. Benieuwd naar de drukte maar jeetje, wat hebben we er ontzettend veel zin in! Dit videootje maakt de zin alleen maar groter.

Ben er in de zomer vanuit Chatel met de mountainbike al eens geweest en dat was al fantastisch, nu op de lange latten :)

O heerlijk, lichtelijk, nee heel erg jaloers op iedereen die binnenkort gaat!

Mooi artikel alweer Rogier, begin februari zitten we in ValTho. Hopelijk in dezelfde condities!

Vorige week in Avoriaz gezeten met 2 kids (6 en 9) op les en 1 (3) aan het touwtje bij mama. Zaterdag toen we aankwamen en zondag sneeuw, sneeuw en sneeuw, maandag t/m zaterdag alleen maar zon gehad. Het was een absurd goede week qua weer, wat alleen maar nog beter werd door de rust op de pistes. De kids hadden les van 9 tot 11, en juist in die tijd was er (nog) amper iemand op de pistes. vers geprepareerde rode helemaal alleen af in de ochtendzon: absurd genieten. Later in de middag, tegen 15:00, werd het telkens pas “druk”; we grapten dat we het vervelend vonden dat we 1 stoeltjeslift moesten wachten voor we zelf konden…

Abnormaal mooie week gehad in Avoriaz, terwijl we eigenlijk Westendorf hadden geboekt. Eens kijken of we met de voorjaarsvakantie nog iets gaan doen…

Wanneer de dagen korter worden, blijf dan altijd krenten in de pap fleppen!

Herkenbaar @Rogier. Wij zitten hier deze week ook. Zeker 's ochtends vroeg heb je de pistes bijna voor je alleen. Echt genieten!

Nog een paar dagen, dan komen wij voor de 25-ste keer naar Les Gets.
Les Perrieres wacht op ons!!

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie