Arjen en Edo bespreken in deze aflevering “de parel van de Alpen”, namelijk Saas-Fee gelegen in het Zwitserse kanton Wallis. Dit hoog gelegen skigebied start op 1800 meter en gaat door naar maarliefst 3600 meter en wordt omringd door 4.000 meter hoge toppen. Nooit meer iets missen? Abonneer je dan op ons kanaal !

Dit skigebied telt totaal 100km pistes. Goed om te weten is dat Saas-Fee autovrij is! Voor alle informatie rondom Saas-Fee kun je hier terecht

In deze Wintersport Resort Podcast:
0:00 Opening
0:53 Locatie van Saas-Fee
1:51 Autovrij dorp
2:40 Enorme bergen maar weinig zon
4:07 Authentiek dorp
5:57 Het skigebied
7:31 Goed om te weten
8:15 Saas-Grund & Hohsaas
10:00 Voor wie geschikt?
11:45 De pubquiz vraag!

Heb je zelf nu een skigebied of regio die je besproken wil hebben in de Wintersport Podcast? Laat het ons weten in de comments!

Abonneer je op de podcast!

Wil je automatisch op de hoogte blijven van de laatste podcast afleveringen? Abonneer je dan snel! Je vindt zowel de Wintersport Podcast, als de Wintersport Resort Podcast mét beeld op Youtube en audio-only kun je hem gemakkelijk vinden op Spotify, Apple Podcasts, Podcast Addict, Soundcloud, en op wintersport.nl/podcast!

Rene
Filmt en edit er het hele seizoen op los, of het nu een Snow Show is, een gebiedsreview of gewoon in Nederland met de podcast.
Gillesski24 januari 2021 · 11:24

Oh yeah!!! Hier zat ik naar uit te kijken!

FULL SEND

Plaats een reactie

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.