Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

In deze Wintersport Resort Podcast bespreken Arjen en ik het Italiaanse skigebied Livigno wat een unieke ligging in de Alpen heeft. Livigno ligt op een hoogte van 1816 meter tussen de nationale parken van de Stelvio en het Engadin. Het winterseizoen loopt van november tot mei. Dit zegt genoeg over de sneeuwzekerheid van dit skigebied!

Heb je zelf een skigebied wat je besproken wil hebben in de podcast? Laat het ons weten in de comments! Meer weten over deze en andere podcasts? Bekijk dan https://www.wintersport.nl/podcast.

Rene
Filmt en edit er het hele seizoen op los, of het nu een Snow Show is, een gebiedsreview of gewoon in Nederland met de podcast.
dan5816 december 2019 · 18:37

@Rene
1 missertje.
Er wordt verteld dat je aan Mottolino-zijde maar op 1 plaats omhoog kan nl. de Mottolino lift.
Wat verderop echter zit ook nog de Teola lift.

*bericht bewerkt door dan58 op 16 dec 2019 18:46

Born to run. B.S.
GerritA18 december 2019 · 16:22

Wat een leuke en informatieve podcast weer heerlijk om lekker te luisteren als voorbereiding van de winter. Veel mooie verhalen gehoord van @Morris en @Arjen maar nog nooit geweest. Deze winter toch zeker een keer naar toe zeker nu ik er net achter kom dat het maar 1,5 uur rijden is vanaf ons "nieuwe" vaste plekje in Oostenrijk. :)
Kan ik ook een grandtour krijgen deze winter van gids Arjen. :D

*bericht bewerkt door GerritA op 18 dec 2019 16:47

Het sneeuwt altijd in mijn hoofd....

Plaats een reactie