Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Buiten dat het één van de favoriete skigebieden is van Arjen, is Les Quatre Vallées ook een van de grootste aaneengesloten skigebieden van Zwitserland. Het Franstalige gebied is vooral interessant voor (ver)gevorderde skiërs en snowboarders en is behoorlijk uitgestrekt. Ieder dorp in Les Quatre Vallées heeft z’n eigen karakter. De hoogste lift in Les Quatre Vallées komt op maar liefst op 3330 meter hoogte uit.

Heb je zelf ook een skigebied dat je besproken wil hebben in de wintersport podcast? Laat het ons weten in de comments!

Abonneer je gratis!

Wil je automatisch op de hoogte blijven van de laatste podcast afleveringen? Abonneer je dan in één van de volgende podcast apps! Je vind zowel de Wintersport Podcast, als de Wintersport Resort Podcast op Spotify, Apple Podcasts, Podcast Addict, Soundcloud, Youtube en op wintersport.nl/podcast !

Rene
Filmt en edit er het hele seizoen op los, of het nu een Snow Show is, een gebiedsreview of gewoon in Nederland met de podcast.
Marco6824 februari 2020 · 22:25

Veel in Haute Nendaz geweest, mooie herinneringen. En idd de verbinding van Siviez naar Veysonnaz is waardeloos. Verder mooi gebied met mooie ski routes

ReneG24 februari 2020 · 22:52

Mooie samenvatting van René en Arjen. Ben er nu, wij zitten in Nandez. Het is inderdaad geen gebied voor beginners. Door de warmte is al veel sneeuw weg. Dat merk je aan de hele pittige buckels op de ski routes. Gevarieerd, echter ben ik niet onder de indruk van de liften (traag, weinig capaciteit en in Veysonnaz teveel sleepliften). Maar zeer gevarieerd, voor ieder wat wils

Jammer dat sneeuw kan smelten;;

Plaats een reactie