BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Avoriaz

Appartmenten Avoriaz

Avoriaz is een echt appartementsdorp. De appartementen liggen hier in handen van een aantal grote bedrijven. Pierre et Vacances heeft bijna het hele gebied in handen en verhuurd prima accommodaties in verschillende prijsklasses. Over het algemeen zit je hier goed. De appartementen zijn ruimer dan in veel andere Franse gebieden (maar verwacht geen wonderen). Ook zijn er natuurlijk verschillende particuliere aanbieders waar je ook erg goed kan zitten, alhoewel deze vaak hun eigen huurders al hebben en minder makkelijk via internet te vinden zijn.

Prijsniveau

In de vakantieperiodes is de prijs voor een appartement in Avoriaz gewoon goed, niet bijzonder goedkoop, maar je krijgt wel waar voor je geld. Zeker als je de hogere kwaliteit van de meeste appartementen in ogenschouw neemt. In het laagseizoen kun je echt fantastische deals vinden, bijna low-budget en dat in zo’n mooi skigebied en in een dorp op zo’n ontzettend goede plaats.

Tips

Als je helemaal de vrije keuze wilt hebben qua appartementen dan is vroeg boeken het devies als je in de vakantieweken gaat. Avoriaz is, niet zonder reden, populair. Echter als je buiten de vakantieperiodes op vakantie gaat dan kun je vaak hele leuke aanbiedingen vinden. En zijn geweldige last-minutes zelfs mogelijk.

Accommodatie thema's