Chalets Filzmoos

Wanneer je op zoek bent naar een chalet in Filzmoos dan heb je niet zo heel veel keuze. Het dorp met het kleine skigebied niet verbonden is met de grote delen van de Salzburger Sportwelt kent een veel ruimere keuze aan hotels en appartementen. Filzmoos is voornamelijk populair bij beginnende skiërs, families, of wintersporters die gewoon willen genieten van een vakantie in een rustige, maar schitterende omgeving.

Prijsniveau

Veel chalets zijn er niet in Filzmoos, maar de prijs ligt niet per definitie lager omdat het skigebied van Filzmoos wat kleiner is. Je bent vanuit Filzmoos snel in Zauchensee of Flachau, waar meer gevorderde skiërs in die delen van de Salzburger Sportwelt meer uitdagende pistes vinden. En zeker in de vakantieperiodes worden de chalets in Filzmoos snel geboekt.

Tips

Wanneer je per se in Filzmoos wilt verblijven, maar geen chalet kan vinden, dan kan je altijd uitwijken naar een appartement. Veel appartementen in Filzmoos hebben de uitstraling van een chalet. Het zijn stuk voor stuk traditionele en authentieke gebouwen.

Zoek met uitgebreide filters