BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Jochberg

Reviews Jochberg

75% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 6.0 op basis van 3685 reviews.

 • Sterke punten: Goede locatie in het skigebied en kindvriendelijk.
 • Zwakke punten: Weinig après-ski

Wat vind jij van Jochberg?


Beoordelingen van gebruikers

 • Gast815
  Gast815 19 februari 2016 · 02:18

  zeer mooi skigebied met veel mogelijkheden voor beginner en gevorderde personen, zeer goed van eten en amusement ( zeker en aanrader )

  Met vrienden Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast630
  Gast630 5 januari 2014 · 20:21

  Prima skigebied met verbindingsmogelijkheden tussen de dorpen. Leuke pistes. De ski school in Jochberg is echter bijzonder slecht georganiseerd voor beginnende kinderen. In 4 dagen tijd 4 verschillende leraren die geen overdracht hadden gedaan. Elke morgen begon de les minstens een half uur later, omdat de groepsindeling opnieuw moest plaatsvinden en werden er andere leraren aan de skiklasjes toegewezen. We hoorden dat dit al een aantal jaar zo is. Ook kon het voorkomen dat de skileraar smiddags zomaar een half uur later kwam. De skischool deed niets om de problemen op te lossen. Toen ons kind (5 jaar) vertelde dat hij onder de skiles niet naar de wc kon ( er was er een naast de lift) en dus in zijn broek had geplast waren we met stomheid geslagen. Dit hadden we nog nooit meegemaakt. Ook met " overblijven tussen de middag" hebben we helaas een slechte ervaring. Aangezien de skil juf aangaf dat alle kinderen smiddags bleven eten hebben wij dat de 2e dag ook gedaan. Dit was meteen de laatste keer. Er was niemand die goed had opgelet waardoor ons kindje niets gegeten en gedronken had. Al met al helaas een slechte ervaring met de skischool in jochberg zelf voor beginnende kleine kinderen. Daarnaast is het goed om te weten dat het niet altijd mogelijk is om als volwassene skiles te volgen. Als er te weinig aanmeldingen zijn, zijn er geen lessen!

  Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Jean-paul
  Jean-paul 15 november 2012 · 07:49

  Ik kom al jaren in Jochberg en heb er altijd een heerlijke vakantie. Voor mijn vriendin was het nieuw maar zij is nu helemaal om. We kunnen niet wachten om weer te gaan.

  Met partner Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
 • Lillian
  Lillian 1 maart 2009 · 21:03

  Jochberg, klein dorp langs doorgaande weg druk maar alle zijwegen heel rustig.s?nds zie je niemand meer op straat. Restaurants prijs/kwaliteit heel goed, hier is het nog betaalbaar, goedkoper als NL Drank ook normale prijs .Grote SPAR waar je eventueel ook alles kunt krijgen. Maar s\'morgens verse broodjes van bakker is ook aan te raden. Apre-ski Onder aan piste \" Hofstadl\" is een aanrader!!! s\'morgens aan lift niet druk, wel vind ik dat hier tijd stil is blijven staan DBZ en er achteraan een sleeplift!! maar jah hoef je eigenlijk maar 1 keer p.dag te nemen. Verder alles toch ok om een super vakantie te hebben. Kijk rondom je heen echt top!!!

>