Chez Alfred in Les Menuires

Krijgt een 9.3 op basis van 3 beoordelingen

Wat vind jij van Chez Alfred?

Evaringen van gebruikers

SPAM
27 december 2014 · 20:52

Alfred en Claudine komen recht uit de 50er jaren met hun restaurant. Verwacht hier geen fancy zelf-service maar een stel (hij in de keuken en zij in de bediening) van het meest authentieke soort. Eigenlijk moet ik het niet aanraden want het is goed zoals het is. Wij komen er elke dag wel ff een keer langs.

Met vrienden
tum
23 september 2014 · 00:54

Waar vind je in een toeristisch groot gebied als Les 3 Vallees nog een authentiek Frans restaurant? In les Menuires, genaamd Chez Alfred.

Verwacht hier geen snelle service maar rustige gastvrijheid, verwacht geen luxe weelde maar een gezellig huiskamer interieur. Aan het begin van het seizoen zit je bij slecht weer lekker binnen bij de haard. En aan het eind van het seizoen kun je nog tot laat in de middag op het terras zitten. Zelfs als de eigenaren de tent sluiten om per sneeuwscooter boodschappen te gaan doen in het dorp mag je op het terras blijven zitten om je biertje rustig op te drinken.

Met familie
Gast485
13 augustus 2014 · 17:09

Prachtig authentiek restaurantje. Chez Alfred ligt een tussen de pistes les Plans en Alpage boven de wijk Reberty in Les Menuires. Het is een gezellig en knus restaurantje, waar je met slecht weer heerlijk binnen bij de open haard kunt zitten. Maar ook met een stralende zon kun je prima op het terras van de zon genieten.

De eigenaren proberen zoveel mogelijk streek of eigen producten te gebruiken. Je proeft aan de gerechten dat deze met liefde zijn gemaakt. De mensen die thuis groente verbouwen kennen dit, geen product smaakt zo goed, als een product dat je zelf hebt verbouwd.

Voor mensen die van rust houden is dit een heel geschikt restaurantje om met alle weer types te zitten en te genieten. Voor mensen die van iets meer drukte houden is dit vooral een aanrader tijdens slecht weer, want nergens kun je zo lekker bij de open haard zitten als bij Chez Alfred.

Reisplanner Les Menuires

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 50 skihuur winkels in Les Menuires
3
Skilessen
We hebben 21 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.