BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Morillon

Accommodaties Morillon

Morillon bestaat uit twee dorpen. Het laag gelegen Morillon village en hogere ‘bergstation’ Morillon 1100. Maar schrik niet meteen bij de term bergstation. Morillon 1100 is dan wel een effectief bergdorp maar het is geen betonnen burcht zoals veel hoog gelegen en speciaal voor de wintersport gebouwde dorpen. Morillon 1100 is met stijl gebouwd. Je vindt door de combinatie van beide dorpen een brede keuze aan accommodaties. Bedenk wel dat je, om naar Morillon village te kunnen afdalen aardig wat sneeuw nodig hebt.

Prijsniveau

Morillon Village is een authentiek dorp met veel chalets en appartementen die in chalets te vinden zijn, deze zijn vaak iets duurder dan de appartementen in Morillon 1100 waar je meer standaard appartementen vindt. Over het algemeen is de prijs gewoon behoorlijk gemiddeld. De duurste weken zijn de Kerstweken gevolgd door de vakantieweken in de februarivakantie. Daartussen kun je echt fantastische deals vinden.

Tips

Zoek je een gemoedelijk dorp, waar je rustig met de familie wil zitten, kies dan voor Morillon Village. Dit is een mooi bergdorpje waar je echt een winterwonderland gevoel van krijgt, als er sneeuw ligt. Later in het seizoen is Morillon Village veelal groen. Houd hier rekening mee.

Accommodatie thema's