Accommodaties Sankt Johann im Pongau

St. Johann im Pongau is het meest westelijke dorp in de Salzburger Sportwelt. In tegenstelling tot de andere dorpen die deel uitmaken van de Salzburger Sportwelt heeft St. Johann echt een stadse uitstraling, waarbij de karakteristieke kerk het dorp domineert. Door de grootte van het dorp vind je er ook alle soorten accommodatie.

Prijsniveau

Je vindt in St. Johann im Pongau accommodatie in alle prijsklasses, van vier sterren superior hotels tot pensions waarvoor je absoluut niet de hoofdprijs betaalt. Hoewel St. Johann im Pongau een klein eigen skigebied heeft starten de liften die aansluiten op het gebied van Wagrain in Alpendorf, een soort satelliet van St. Johann wat hoger op de berg.

Tips

Hoewel St. Johann im Pongau en Alpendorf aan de rand van de Salzburger Sportwelt liggen ben je sinds de opening van de G-Link gondel boven Wagrain sneller het skigebied door. Kom je echt puur voor het skiën en snowboarden, dan is het absoluut aan te raden om in Alpendorf te verblijven. Hier zit je direct bij de liften en de après-ski.

Zoek met uitgebreide filters
pensionHaus Frey
Erg goed
49x bekeken
8.4
Details
ontbijt1 slaapkamer (20m²)
€ 1496
(€ 748 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)
hotelAlpenland Sankt Johann im Pongau ****
Erg goed
58x bekeken
8.3
Details
ontbijthalfpension1 slaapkamer (35m²)
€ 2445
(€ 1223 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (6)
appartementAppartements Wieshof ***
Fantastisch
47x bekeken
9.3
Details
3 slaapkamers (110m²)
€ 5573
(€ 2787 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)