Berghotel Schmittenhöhe in Zell am See

Krijgt een 6 op basis van 2 beoordelingen

Wat vind jij van Berghotel Schmittenhöhe?

Evaringen van gebruikers

Easyrider
8 maart 2015 · 09:43

Op de top van de Schmittenhohe ligt deze hut. 2 keer gegeten, de eerste keer op het terras in de zon met het mooie uitzicht rondom. We hebben toen hamburgers, braadworsten met friet en onze vrienden een halve haan en een schnitzel gegeten. De prijzen in het zelfbedieningsrestaurant zijn redelijk. Maar let op, bij binnenkomst is het eerste deel a la cart. We zaten de tweede keer aan tafel waar 3 Engelse dames bij kwamen zitten en de bediening gaf duidelijk aan hun dat gerechten niet gedeeld konden worden. Toen er later nog een vriendin van hun met een bordje uit het zelfbedieningsdeel kwam de ober er direct aan om haar weg te sturen. Dit deed hij op een zeer onaardige manier. We hadden pizza’s besteld en onze vrienden schnitzels maar de bereidingstijd van de pizza’s was zo lang dat wij nog zaten te wachten en onze vrienden het eten al lang op hadden. Bij het afrekenen van de toch al hoge prijzen (schnitzel menu van rond de €18) vroeg de ober om een fooi van 10%. Ook op een niet heel erg vriendelijke manier. Buiten eten op het terras is prima, al moet je wel de dj op de koop toe nemen maar binnen het bediende deel komen we niet weer.

Met vrienden
Gast478
13 augustus 2014 · 16:25

"Op 2000 meter boven zeeniveau ligt het berghotel Schmittenhöhe. Met een fantastisch uitzicht de zon onder zien gaan of zien opkomen door met de eerste lift naar boven te gaan en genieten van een traditioneel Oostenrijks gerecht in een warme omgeving. Het restaurant heeft veel hout gebruikt en kent een voor mij ongekende setting.

Met goed weer zijn er +/- 30 bergen te zien; uitzicht waarmee een dag skiën eindigde met een glas wijn en wordt voortgezet op 2000 meter hoogte met een begin van apre ski. "

Met vrienden

Reisplanner Zell am See

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 23 skihuur winkels in Zell am See
3
Skilessen
We hebben 22 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.