Steinerwirt 1493 in Zell am See

Krijgt een 10 op basis van 1 beoordeling

Contactgegevens

Website

http://www.steinerwirt.com/

Wat vind jij van Steinerwirt 1493?

Evaringen van gebruikers

M1679
19 maart 2015 · 21:35

In februari twee keer overheerlijk gegeten in dit restaurant! Het restaurant is typisch Oostenrijks, maar behoorlijk ‘chique’.

Op de menukaart staan typisch Oostenrijkse gerechten zoals kasnocken, een schinitzel en een kip die op ‘Salzburgse wijze’ is klaargemaakt. Maar ook een ‘lokaal biefstukje’ en lam staan op de kaart! Het is allemaal nét iets anders als de standaard gerechten die veel terugkomen op de menukaarten in Oostenrijk! Oostenrijks, met een twist!

Het eten smaakte ook erg goed, alle gerechten en alle keren! Wij vonden het niet duur. De ‘standaard’ gerechten hadden eenzelfde prijs als de omliggende restaurants. Het lam en rund waren natuurlijk wel duurder, maar als je dan kijkt wat je krijgt… Erg veel en erg lekker! Vergeleken met Nederland spotgoedkoop als je kijkt naar de hoeveelheid die je krijgt!

Het restaurant heeft verschillende gedeeltes. één keer in één van de grote gedeeltes gezeten, en één keer in een klein hoekje waar ruimte was voor 3 tafels! De eerste keer in dit gezellige knusse hoekje gezeten, de tweede keer in het grote gedeelte… wel iets minder, maar we waren al erg blij dat we hier nog konden eten op onze laatste avond (want we hadden niet gereserveerd…).

Echt een aanrader om eens écht lekker te eten tijdens je wintersport in Zell am See!

Tip: Salzburger Nockerl minstens met 4 personen delen, of de helft laten liggen! Het is echt heeeeel erg veel, maar wel erg lekker! Dus zeker wel de moeite waard om eens uit te proberen! (Net zoals de rest van de kaart!)

Met partner

Reisplanner Zell am See

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 23 skihuur winkels in Zell am See
3
Skilessen
We hebben 22 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.