Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Ook Serfaus - Fiss - Ladis stelt opening uit

Rogier op 14 november 2020· geen reacties

Het skigebied van Serfaus - Fiss - Ladis stelt, net als onder andere Silvretta Arena Ischgl - Samnaun en Ski Arlberg, de opening uit tot het eerste weekend van de Kerstvakantie.

Gezondheid medewerkers en gasten “is onze topprioriteit”

In het bericht dat het gebied op hun website heeft geplaatst staat:

"De gezondheid van onze gasten, medewerkers en omwonenden heeft echter altijd de hoogste prioriteit en verantwoord gedrag is onze topprioriteit. Vanwege de huidige ontwikkelingen en de huidige onzekere situatie hebben we daarom besloten om het begin van het winterseizoen 2020/21 uit te stellen tot vrijdag 18 december 2020. De veiligheid en de gezondheid van onze gasten, medewerkers en bewoners is onze topprioriteit in de regio Serfaus-Fiss-Ladis. Daarom worden alle eisen met betrekking tot Covid-19, die door de regering worden gesteld, strikt nageleefd. De speciaal opgerichte task force van de regio Serfaus-Fiss-Ladis heeft besloten tot duidelijke regelgeving en maatregelen in het skigebied. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u ook in de winter kunt genieten van een veilige en ontspannen vakantie in Serfaus-Fiss-Ladis. "

Kijk hier voor de corona maatregelen van Serfaus-Fiss-Ladis

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Plaats een reactie