Skibaan Molecaten Outdoor Drenthe

Krijgt een 8 op basis van 2 beoordelingen

Wintersport in Nederland

Skibaan Molecaten Outdoor Drenthe: Skiën in de Drentse natuur

Wintersport in Nederland! Middenin de prachtige provincie Drenthe vind je deze kleinschalige skibaan. Combineer skiën met prachtige natuur in deze rustige omgeving.

Wat je in deze reis kan ondernemen
Perfect voor beginners
Wildlands Adventure Zoo Emmen
Wandelen op de Hondsrug
Klimmen, ziplinen, boogschieten, kanoën en skaten
ActieNatuurgebiedPretpark / dierentuin / musea
Langste afdaling
110m
Sleepliften
1
Locatie
Oranjekanaal Noordzijde 107853TA WezeperbrugNederlandT: 0591-382082https://www.molecaten.nl/outdoor-drenthe
AfdalingLengte*Breedte
Piste 1110m 110m 12m

De borstelbaan in Molecaten Outdoor Drenthe bestaat uit slechts één piste en één moderne lift met drie uitstapmogelijkheden. De kleinschalige skibaan leent zich uitstekend voor een eerste kennismaking met skiën of als voorbereiding op de wintersportvakantie. Een dagje vrij skiën, skilessen (voor kinderen vanaf 4 jaar), een gezinscursus, maar ook kinderfeestjes behoren tot de mogelijkheden op de borstelbaan in Wezuperbrug. Wanneer er in de winter echte sneeuw valt, wordt er een langlaufparcours uitgezet over het terrein van Molecaten Outdoor Drenthe.

Outdoor activiteiten

De Drentse skibaan ligt in het park Molecaten Outdoor Drenthe. Naast skiën kunnen bezoekers er ook terecht voor allerlei outdoor activiteiten, waaronder klimmen, ziplinen, boogschieten, kanoën en skaten. De kleine skihut bij de borstelbaan – met de toepasselijke naam Koudhoor – serveert drankjes en snacks en heeft een terras met uitzicht op de piste. Elders op het terrein biedt restaurant Deksels hongerige gasten een uitgebreider menu.

Wat vind jij van Skibaan Molecaten Outdoor Drenthe?