BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Albrecht & Co Beringen

Albrecht & Co Beringen

(1 reviews)

Beoordeeld met een 10.0 op basis van 1 stemmen.

Aantal rolbanen
1
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
9m
Max pers per baan
3
Verstelbare hellingshoek
Ja
Locatie
Diestersesteenweg 80 / 1
3583 Beringen
België
T: +32 11 45 56 45
https://www.albrechtenco.be

In het Belgische Beringen kan men terecht bij Albrecht & Co om te skiën. De locatie bevindt zich aan de Belgische N29 en is daarmee goed te bereiken. Albrecht & Co beschikt over een paar parkeerplaatsen voor de deur. In het voorste gedeelte van het pand is de ruimte en aandacht voor onder andere kwalitatieve tuinmachines.In het achterste gedeelte van het pand is er de ruimte en aandacht voor de wintersport.

Achterste gedeelte Hier zijn de skibaan, een kleine skishop en de skiverhuur te vinden. Op deze plekken is veel van de aankleding voorzien van hout wat zorgt voor een echte wintersportstemming. Ook voor onderhoud van materiaal en boot-fitting kan je bij Albrecht & Co terecht. Tevens is hier een bar waar je iets te drinken en een kleine snack kunt bestellen.

De skibaan De skibaan zelf heeft afmetingen van 5 meter breed en 9 meter lang en heeft een verstelbare hellingshoek waardoor de baan ook voor gevorderde skiërs voldoende uitdaging biedt. In principe kunnen er maximaal 2 personen tegelijkertijd op een baan waarbij er wordt gewisseld om de 10 minuten. Jaarlijks worden er enkele sneeuwreizen naar Oostenrijk met verblijf in een gezellig familiehotel georganiseerd. Dit wordt in samenwerking gedaan met Katrijns Reisboetiek.


Wat vind jij van Albrecht & Co Beringen?

Beoordeeld met een 10.0 op basis van 1 reviews

  • Gast381
    Gast381 17 maart 2018 · 12:25

    Onze 3 dochters hebben er leren skiën. Men besteedt veel aandacht aan het individu. Stichter Albrecht staat ook nog steeds op de latten. Groot pluspunt vind ik dat ze ook reizen organiseren tijdens en buiten de schoolvakanties. Zo gingen de monitors van de indoorlessen ook mee op skivakantie en dat vonden de kids heel leuk. We hebben ook al gebruik gemaakt van het familiepakket om lessen te volgen. Op deze manier kon ik ook nog mijn techniek verfijnen. Momenteel volgen we geen les meer maar we huren er jaarlijks wel nog ons materiaal.

    Skiër meer dan 10 jaar ervaring

Forum

Er zijn nog geen discussies in ons forum over Albrecht & Co Beringen.