BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Alpine Sports Den Hoorn

Alpine Sports Den Hoorn

(12 reviews)

Beoordeeld met een 9.7 op basis van 12 stemmen.

Alpine Sports Den Hoorn
Aantal rolbanen
3
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
9m
Max pers per baan
3
Verstelbare hellingshoek
Ja
Locatie
Hooipolderweg 4
2635 CZ Den Hoorn
Nederland
T: 015-2566617
http://www.alpinesports.nl

Zodra je binnen stapt bij Alpine Sports in den Hoorn waan je je in de Alpen. De echte Oostenrijkse wintersportsfeer komt je tegemoet. Er is erg veel zorg besteed aan het interieur met prachtig afgewerkte dikke houten balken en gezellige zitplekken. Een ideale locatie om het wintersportgevoel te krijgen en lekker te skiën of te snowboarden. Bovendien leent Alpine Sports zich erg goed voor bruiloften, partijen en actieve kinderfeestjes met trampoline springen, sleeën en speciale Tiroolse spelletjes.

Er zijn drie skipiste, waarvan twee standaard indoorpistes die uiteraard in hoogte verstelbaar zijn, zodat er op elk niveau geoefend kan worden. De derde is bijzonder, omdat deze in de vorm is van een grote ronde schotel die meebeweegt met de skiër. Je skiet zo altijd naar het laagste punt van de baan. Ook is er een klein borstelbaantje waar kinderen tot vijf jaar kunnen oefenen. Kortom iedere wintersport is hier welkom.

Naast ski- en snowboardlessen kun je ook met Alpine Sports op reis. Van speciale trainingskampen tot familietrips, de reizen zijn compleet verzorgd en vinden plaatst vanaf de herfst tot en met mei.

Ook hier is de periode van november tot en met februari het hoogseizoen en is vooraf reserveren noodzakelijk. Doe dit zo vroeg mogelijk zodat je tijd en leraar kunt vastleggen. Naast skiën en snowboarden is Alpine Sports ook actief met skaten, kun je er terecht aan de bar voor onder andere kleine versnaperingen, broodjes en soep.


Wat vind jij van Alpine Sports Den Hoorn?

Beoordeeld met een 9.7 op basis van 12 reviews

 • Gast927
  Gast927 2 maart 2020 · 15:59

  TOP sfeer en uitstekende leraren ☺

  Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
 • Gast328
  Gast328 21 december 2019 · 15:04

  Niet voor niets de beste rolbaan van Nederland!! Altijd gezellige sfeer en goede les. Deze kerstvakantie de geweldig voordelige actie 4 lessen voor €99,-.

  meer dan 10 jaar ervaring
 • Gast647
  Gast647 24 januari 2019 · 22:37

  Zeer kundig personeel en hele leuke, informele sfeer. Binnen enkele minuten had ik alweer het wintersport gevoel terug. De baan is wennen omdat elke beweging meer resultaat heeft dan in de sneeuw wat de focus op goede techniek noodzakelijk maakt wat zowel fijn als irritant is.

  Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
 • Gast630
  Gast630 28 juni 2018 · 23:59

  Als gezin les gehad afgelopen seizoen. Super goed bevallen. De trainingen hadden zijn uitwerking op de pistes. Veel zekerder de pistes af en dus met meer plezier, en daar gaat het om. Zeker een aanrader om een keer te proberen. Het zal niet tegenvallen.

  Snowboarder 6 tot 10 jaar ervaring
 • Gast630
  Gast630 25 juni 2018 · 12:40

  goede en leuke sfeervolle skischool!

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring

Forum

Er zijn nog geen discussies in ons forum over Alpine Sports Den Hoorn.