Indoorrolpiste Hoofddorp

Krijgt een 9.3 op basis van 3 beoordelingen
Aantal rolbanen
1
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
7m
Max pers. per baan
3
Verstelbare banen
Ja
Locatie
Arnolduspark 102132CR HoofddorpNederlandT: 023-5634746http://www.skicentrumhoofddorp.nl/

SkiCentrum Hoofddorp ken je misschien al van de outdoor mattenbaan, maar onder deze baan bevindt zich ook nog een indoor rolbaan. Hier vind je niet alleen de indoor rolbaan, maar ook een uitgebreide skishop, de bar met een professionele keuken en de kleedkamers en toiletten voor de beide skibanen. SkiCentrum Hoofddorp ligt langs de N201 en heeft voldoende parkeerruimte.

De rolbaan
De baan is afgescheiden van de bar met een glazen wand. Hierdoor word je op de baan niet afgeleid door wat er bij de bar gebeurd, maar kan je wel met je drankje kijken hoe iemand anders staat te skiën.
De rolbaan is 5 meter breed en 9 meter lang en heeft een verstelbare hellingshoek. Er kunnen maximaal 3 personen tegelijkertijd op de baan, maar privéles is ook een mogelijkheid.

Combinatie
De combinatie van de mattenbaan en de rolbaan is ideaal. In de lessen die je neemt kan er een keuze gemaakt worden voor een van de ondergronden, maar je mag ook een pakket samen stellen waarbij je van beide banen gebruik maakt.

Reizen
Ook organiseert SkiCentrum Hoofddorp sneeuwreizen binnen en buiten de schoolvakanties, voor jong en oud en voor elk niveau. Deze reizen gaan onder andere naar Fieberbrunn, St. Anton en Kaprun.

Wat vind jij van Indoorrolpiste Hoofddorp?

Krijgt een 9.3 op basis van beoordeling

Mosquito
2 maart 2019 · 07:19

Mooie en vrij brede tapijtbaan met een gezellige bar. Materiaal wordt goed bijgehouden en de verschillende leraren zijn van goed niveau.

Skiër4 tot 6 jaar ervaring
Gast555
23 maart 2018 · 18:30

Altijd een goede mat die fijn glijdt. Ski’s in diverse lengtes zijn beschikbaar en altijd scherp geslepen. De ruimte is zonder opsmuk. Niets leidt af van de skilessen, die door goede instructeurs worden gegeven. Een perfecte wintersport voorbereiding.

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring