BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Indoorrolpiste Hoofddorp

Indoorrolpiste Hoofddorp

(2 reviews)

Beoordeeld met een 9.0 op basis van 2 stemmen.

Indoorrolpiste Hoofddorp
Aantal rolbanen
1
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
7m
Max pers per baan
3
Verstelbare hellingshoek
Ja
Locatie
Arnolduspark 10
2132 CR Hoofddorp
Nederland
T: 023-5634746
http://www.skicentrumhoofddorp.nl/

SkiCentrum Hoofddorp ken je misschien al van de outdoor mattenbaan, maar onder deze baan bevindt zich ook nog een indoor rolbaan. Hier vind je niet alleen de indoor rolbaan, maar ook een uitgebreide skishop, de bar met een professionele keuken en de kleedkamers en toiletten voor de beide skibanen. SkiCentrum Hoofddorp ligt langs de N201 en heeft voldoende parkeerruimte.

De rolbaan De baan is afgescheiden van de bar met een glazen wand. Hierdoor word je op de baan niet afgeleid door wat er bij de bar gebeurd, maar kan je wel met je drankje kijken hoe iemand anders staat te skiën. De rolbaan is 5 meter breed en 9 meter lang en heeft een verstelbare hellingshoek. Er kunnen maximaal 3 personen tegelijkertijd op de baan, maar privéles is ook een mogelijkheid.

Combinatie De combinatie van de mattenbaan en de rolbaan is ideaal. In de lessen die je neemt kan er een keuze gemaakt worden voor een van de ondergronden, maar je mag ook een pakket samen stellen waarbij je van beide banen gebruik maakt.

Reizen Ook organiseert SkiCentrum Hoofddorp sneeuwreizen binnen en buiten de schoolvakanties, voor jong en oud en voor elk niveau. Deze reizen gaan onder andere naar Fieberbrunn, St. Anton en Kaprun.


Wat vind jij van Indoorrolpiste Hoofddorp?

Beoordeeld met een 9.0 op basis van 2 reviews

 • Mosquito
  Mosquito 2 maart 2019 · 07:19

  Mooie en vrij brede tapijtbaan met een gezellige bar. Materiaal wordt goed bijgehouden en de verschillende leraren zijn van goed niveau.

  Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
 • Gast555
  Gast555 23 maart 2018 · 18:30

  Altijd een goede mat die fijn glijdt. Ski’s in diverse lengtes zijn beschikbaar en altijd scherp geslepen. De ruimte is zonder opsmuk. Niets leidt af van de skilessen, die door goede instructeurs worden gegeven. Een perfecte wintersport voorbereiding.

  Skiër meer dan 10 jaar ervaring

Forum

Er zijn nog geen discussies in ons forum over Indoorrolpiste Hoofddorp.