BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Indoorski De Dam Lokeren

Indoorski De Dam Lokeren

Aantal rolbanen
1
Breedste rolbaan
5m
Langste rolbaan
7m
Max pers per baan
2
Verstelbare hellingshoek
Nee
Locatie
Lokerhoutstraat 29
9160 Lokeren
België
T: +32 9 348 76 56
https://www.sportdedam.be

De Dam in Lokeren is een nieuw sportcomplex. Tijdens het bouwen van het complex hebben de bouwvakkers de skibaan op zijn plaats gezet, en daarna is het dak pas geplaatst, een flinke onderneming dus. De Dam is gelegen vlak langs de Belgische N47 en heeft een parking voor de deur.

De Dam In De Dam zijn verschillende sporten te beoefenen, zoals klimmen, boulderen, fitness en er zijn verschillende zalen waar je kunt spinnen, dansen en tennissen. Ver weggestopt in het gebouw vind je de skibaan, een aparte ruimte afgescheiden van de rest waar je rustig kunt skiën en snowboarden. De luxe horeca, het terras, de kleedruimte en het toilet van De Dam zijn voor alle sporters van het sportcomplex toegankelijk.

De rolbaan De rolbaan is 4 meter breed en 7 meter lang en heeft een spiegelwand. Het is mogelijk om 4 personen maximaal tegelijkertijd op de baan te staan, maar je staat altijd alleen met jouw vrienden en/of familie op de baan. Het inplannen van de lessen kan je doen door te bellen of te mailen.


Wat vind jij van Indoorski De Dam Lokeren?


Forum

Er zijn nog geen discussies in ons forum over Indoorski De Dam Lokeren.